9.1.2014

Naks, mustaa ja punaista - My shorter nails in black and burgundy

Ääks, juhlakausi oli parhaimmillaan kun aikuinen nainen katkaista rusautti yhden kynsistään oikein kunnolla. Nyyhkis ja kynsileikkurit esiin. Kynsionnettomuuden uhri on toisen käden keskisormi, mutta palataan siihen ja erilaisiin paikkailuyrityksiin myöhemmin. Nyt vain ahkeraa kynsiöljyn ja käsirasvan laittelua jotta saadaan kynnet taas mittaan. Muistahan sinäkin käsien hoitaminen varsinkin näin talviaikaan!

Vaan rajumman kuuloinen kynsionnettomuus sattui jokin aika sitten kanssabloggaajalleni Maatille KLIK - paljon terveisiä ja onnea kasvatusprojektiin hänelle!

Kynsillä yleisön pyynnöstä punaista, sekä tuota hiljattain ostamaani Kone Helsinki glittermustaa. Edullinen ja kivannäköinen musta lakka ( väri nro GL10 ) se, aikuinen nainen tykkää!

Peittävä musta pohja ja monivärisiä pieniä glitterhippusia. Kone Helsinki -lakkoja myy esim. Robin Hood / Tarjoustalo.

Punainen Helena Rubinstein -lakka on epäonnistunut kirppariostos. Varsin laadukkaan kuuloisesta brändistä huolimatta onnetonta lirua. Hippukerros lirun päällä sen sijaan kivaa kuultopunaista Maybellineä.

6 kommenttia:

 1. Jee :) Kiva uusi ulkoasu myös blogilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta moikka ja kiva kuulla sinusta! Hyvää alkanutta vuotta ja kiitos kehuista :-)

   Poista
 2. Jos yhtään lohduttaa, voin kertoa, että minun kynteni on pisimmillään tuon sinun lyhyimmän kynnen pituiset ja yleensä silloinkin yksi tai korkeintaan kaksi kynttä =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhyet kynnet nätit myös! Minulla kyse lähinnä tottumuksesta kun melkein aina olleet pitkät..

   Poista
 3. Kylläpä on monella kynnet kovilla. :/ Myös itselläni, vastikään käni yhdelle kynnelle 'outo' onnettomuus, kynnen sain pakattua onneksi mutta kipeänä se oli. Tuol musta holo on kyllä enemmän kuin hintansa väärti, pidin siitä myös ja jää omaan kokelmaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juups, kynisturmia ollut liikkeellä - johtuisiko osaltaan talvesta ( jos tätä nyt talveksi voi ainakaan täällä etelässä kutsua..) ja kuivattavasta sisäilmasta? Aikanaan sain hyvän neuvon unohtaa kynnenkovettajalakat ja alkaa käyttää kynsinauhaöljyjä.

   Poista