27.1.2014

Huonon hiuspäivän pelastusKuivashampoo on kätevä lässähtäneen kampauksen pelastaja ja salainen ase, johon aikuinen nainen satunnaisesti turvautuu. Nyt testauksessa  on kotimainen Herbina Volume tuuheuttava kuivashampoo. 

Miten kuivashampoota käytetään? 
Ravistetaan purkkia voimakkaasti ja tuotetta suihkutetaan kevyesti hiusten tyveen, annetaan kuivua ja hiukset harjataan varovaisesti. Tärkeätä on muistaa purkin kunnollinen rivakka ravistelu, vain kohtuullinen annostelu hiuksiin ja riittävä suihkutusetäisyys ( suositus on n. 20 cm kuten hiuslakassakin ). 

Valmistajan mukaan kuivashampoota voidaan käyttää myös hiuksille volyymiä antavana muotoilun tukena ja kampauksen ryhdistäjänä, mutta minulle tärkeimpiä ominaisuuksia ovat perinteisesti hiusten kuivapesu ( poistaa rasvaisuutta hiuksista ) ja raikastava tuoksu.

Herbina Volumen tuoksu on pirtsakan vihreä, jotenkin omenamainen – kenties vihreä omena :-)? Tuote tekee sen mitä lupaa ja erityiskiitoksen se saa kotimaisuudesta.

Tässä vielä sisällysluettelo:

Butane
Isobutane
Alcohol Denat
Propane
Solanum Tuberosum (Potato) Starch
Aluminum Starch Octenylsuccinate
Cocotrimonium Methosulfate Aqua
Hydrated Silica
Parfum
Limonene
 
Herbinan sivuille KLIK

 * tuote saatu blogin kautta


6 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä hyvä tuuheuttaja, mutta jos oikein juhlavan tuuhean tukan haluaa, silloin minulla on käytössä "näkymätön" Tigin Bed Head Sugar Dust. Purkki menee myös kätevästi käsilaukkuun ja sillä saa nopsaan kutrit kohennettua illankin aikana, jos se jäi aiemmin tekemättä.

  VastaaPoista
 2. Olen joskus yhden pullon kokeillut, ei hullumpaa. Vaikka jostain syystä tuntui oman vaalennetun tukkani vetävän enemmän takkuun kuin muutamat muut, joten jäi siihen yhteen kokeiluun :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on tuo ja varmaan 4 muuta käytössä lähes päivittäin. Kerran kun kokeilee, ei enää pärjää ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, minä olen uskaltautunut käyttämään vain harvakseltaan kun tuntuu että varsinkin näin talvella päänahka tahtoo kuivua.

   Poista