25.1.2014

Auringon ja kullan punaa

Viime aikoina koruissa ja kelloissa on näkynyt paljon punakullan väriä. Punakulta onkin jännä ja aika perinteinenkin juttu, mutta meillä vähän tuntemattomampi...
 
Uuden Gloria-lehden asustesivulla nämä. Mitä mieltä, puhutteleeko punakulta?
Entä käytätkö rannekelloa...kysyy utelias :-)


ps.lopuksi näkymä eiliseltä:Aurinkoista viikonvaihdetta sinulle ystäväni!

12 kommenttia:

 1. Voi upea miten kaunis tuo alempi kuva!

  Käytän rannekelloa, mutta olen aika "vaativa" niiden kanssa. Vain ja ainoastaan hopeaa ja metallirannekkeella. Punakulta ei omasta mielestäni jotenkin sovi ihooni ollenkaan, ei tosin keltakultakaan. Mutta rannekello on kyllä ihan must olemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-). Ihmeellisen hieno auringonlasku oli taivaanrannassa ja tuollainen jännä ylöspäin suuntautuva tolppamainen valoilmiö. Tuli kiire kaivaa kamera esiin :-).

   Sama juttu kullan ja keltakullan kanssa minulla - hopea on juttuni.

   Poista
 2. Katselin jo omasta lehdestäni noita kelloja ja eniten pidän kellosta nro 5.

  Olin jo monta vuotta käyttämättä rannekelloa, mutta nyt viimeisen vuoden aikana olen jälleen alkanut käyttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhelin korvasi rannekellon minullakin, mutta pikkuisen olen taas kelloja ns sillä silmällä katsellut..miettinyt että saattaisihan sellainen ranteessa kiva olla.

   Oletko muuten tyytyväinen Gloriaan?

   Poista
  2. Tilaan lehtiä tarjouspätkinä vaihdellen, joten ei ehdi kyllästyä yhden lehden 'tyyliin'. Glorian lisäksi tällä hetkellä tulee Elle.

   Poista
  3. Pätkätilaus onkin oiva tapa. Täällä toinen lehtifani, vaikka näin digiaikaa eletään :-)

   Poista
 3. Ohhoh, onpas se punakulta kivannäköinen, tuo kello jossa valkoista yhdistetty, alkoi heti himottaa kynsien lakkauksessa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Miracle ja kiva kuulla sinusta :-). Punakulta tosiaan kovinkin trendikästä nyt ja hyvä idea toteuttaa kynsissä. Minultakin löytyisi kuparia, kultaa ja valkoista - pitäisiköhän kokeilla... Pikkuisen vain on rajoittanut lakkailuintoani keskisormen kynnessä oleva ruma liimaus.

   Poista
  2. Kokeile ihmeessä. :) Älä anna sen liimauksen haitata, mäkään en anna, oikea peukkuni n paikattu. ;)

   Poista
  3. Kiitos kannustuksesta Mira! Taidan tosiaan kiinnittää liiaksi huomiota paikkaukseen, pikku juttuhan se kuitenkin...eikä saisi estää lakkauksen iloa.

   Poista
 4. En ole käyttänyt rannekelloa kuin joskus lapsena. En kyllä edes muista mistä tarkastin ajan kulun ennen mukana kulkevia puhelimia.

  Sen nimi on muten halo. Siis tuon valoilmiön. Opin sen viime viikolla, kun ihastelin koirien kanssa aamulenkillä upeaa valopylvästä (ja harmittelin kameran puuttumista). On kuulema yleisempi auringon laskiessa kuin noustessa, mutta silloinkin sitä esiintyy. Johtuu valonsäteiden heijastumisesta ilmassa leijuviin jääkiteisiin. Tietoiskun tarjosi PauMau =DD ;) (hitsi, tämähän muistutti ihan maantiedon koevastausta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tietoiskusta sinä ihana! Näin sitä opittiin uutta. Halo-ilmiö sanana tuttu, mutta tuo syvempi käytännön tieto uupui.

   Poista