17.1.2014

Harrin huikaiseva Kamee - aikuinen nainen tykkää

Jostain kumman syystä aikuinen nainen on taas ihastellut Kamee-koruja ja Kamee-kuvioita muutenkin. Herkulliset aiheeseen sopivat kynnet Kynttä pidempää -blogissa  KLIK ja aikaisemmat Kamee-juttuni täällä KLIK sekä KLIK. Kaupunkireissulla osui lempikultaseppäni näyteikkunasta silmään tämä hopeinen kaunotar..


Rintakorun tekijä on sekä erittäin taitava että komea kultaseppä Harri Syrjänen Helsingin Punavuoresta. Huomasitko kivan yksityiskohdan, nuo hopeisen verkon figuurit - mahtavaa!

Harrin sivuille KLIK

ps. näin Wikipedia Kameesta KLIK

12 kommenttia:

 1. Kaunis ja tyylikäs koru, kelpaisi kyllä minulle ;-D. Noilla nurkilla liikkuessani notkun aina hetken Harri Syrjäsen näyteikkunan takana, sisään asti en ole vielä uskaltautunut. Hän tekee myös kauniita nahkalaukkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat, minäkin ilolla tuota korua pitäisin. Kannattaa mennä sisään, minä uskaltauduin sinne ensimmäisen kerran jo 27v sitten, hih - kylläpä se aika rientää :-)

   Poista
 2. Kaunis, kertakaikkisen upea! <3

  VastaaPoista
 3. On aina mukava saada palautetta ! Koska koruntekijä-taiteilija luo mielellään uutta,ei koskaan voi olla varma palautteesta. Kyse on myös makuasioista. Joku voi haltioitua,toinen ei koe sen kummempia väristyksiä...Kiitos huomioistanne ja putiikkiini ovat kaikki tervetulleita,ilman ostopakkoa!

  VastaaPoista
 4. Kaunis koru vaikka itse en ehkä tällaista osaisi käyttää. Täytyi heti käydä katsomassa Harrin kuv....koruja ;)) ja sieltäpä vasta hienoja juttuja löytyikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tämän tyylinen koru on asun kruunu ja siksi hieman vaativainen. Hyvällä tavalla sellainen :-)
   Ja tosiaan niitä kuvia kannattaa käydä katselemassa, kivat sivut muutenkin. Terkkuja!

   Poista
  2. Ja muutes...sinulle löytyy blogistani pikkuinen virtuaalitunnustus, käypä vilkaisemassa ;)

   Poista
  3. Voi kiitos, ilahduttavaa!

   Poista
 5. Anonyymi22/1/14

  kaunis:) muistan kun otit tän kuvan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja kuvakin onnistui kohtuullisesti. Terkkuja, kiva kun kävit täällä :-)

   Poista