13.1.2014

Aikuinen nainen testaa: Kynsiliima Perfect10 ja luomukynnetKovat kynteni tarkoittavat myös sitä, että kynsionnettomuuden sattuessa käy suurempi vahinko. Niin nytkin, tai siis jokin aika sitten kävi. Vasemman keskisormen kynsi murtui oikein reilusti kynsipetiä lyhyemmäksi. Niin lyhyeksi ei voi leikata, joten oli etsittävä poppakonsteja. Pari vuotta sitten vastaavassa tilanteessa sisareni Minzi lähetti minut kynsisalonkiin, mutta täytyy tunnustaa etten viihtynyt paksussa massakorjauskynnessä l. tippijutussa  –  joten tällä kertaa kokeilin ensin klassista teepussipaikkausta ja toisessa vaiheessa kynsiliimaa. 
 

Teepussin kuitukankaasta leikataan pieni paikkapala puhtaalle kynnelle, kiinnitys runsaalla aluslakalla ja normilakkaus päälle. Pari päivää mentiin noin, mutta lyhennettynäkin kynnestä tuli, sanottaisiinko huteranoloinen, joten päätin kokeilla Seppälästä ostamaani kynsiliimaa. Yllättäen liima toimi hyvin enkä ole joutunut ihan lyhyiksi kynsiäni vieläkään äksidentin vuoksi leikkaamaan. Jipii!

Tuo keskisormen kynsi kaikkine liima- ja lakkakerroksineen ei mikään kaunotar ja tarkoituksella rumasti hieman muita lyhyempi ( siten ikään kuin paremmin suojassa ), mutta toivotaan että pysyy kasassa murtumakohdan poiskasvatuksen ajan. Aikuinen nainen voi siis suositella Perfect10 rapid bond –kynsiliimaa,  - kätevää pikku pelastajaa.

ps. kynsillä seuraavat lakat: musta KoneHelsinki GL10, hopeinen Jolly Jewels ja hiekkapintainen korallinpunainen Isadora Coral Crush ( viimeksi mainittu saatu blogin kautta )

 pps. Esimerkki kynsipaikkauksesta Tubessa :4 kommenttia:

 1. Oi. En minä edes tiennyt, että noin voi toimia! Olen laittanut vaan laastarin kynnen ympärille ja koettanut varoa kolauttamasta. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Dahlia, kiva jos oli jutustani hyötyä :-)

   Poista
 2. Jonttu13/1/14

  Huomenta... kiitos, hyvä vinkki. Nysät on, mutta kun ei kestä niin ei kestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih... mutta muistathan käsirasvan, kumihanskat keittiöhommissa ja vähimmillään värittömän lakan.

   Poista