16.11.2013

Edullinen Smoky eyes -paletti by H&M

Kolme numeroitua luomiväriä ja kolme kulmaväriä sisältävä modernin kevyesti pakattu Smoky eyes -paletti löytyi Hennes Mauritzilta. Kivannäköinen setti värikkäässä magneettilukolla varustetussa boxissa. Sivellin vaatimaton, mutta ei kai alle kuuden euron meikkipaletilta voi ihan kauheasti odottaakaan (hinta siis 5.95e).

Aikuinen nainen ryhtyy nyt sumusilmämeikkiharjoituksiin - pikkujoulukausikin jo ovella ;-)


ps. Selvennykseksi: pakkauksessa siis kaksipäinen pikkusivellin, valkoinen, harmaa ja melkein musta luomiväri sekä kulmakarvoille tarkoitetut kolme ruskean sävyä.

8 kommenttia:

 1. Hauska paletti, toivottavasti toimiva!

  VastaaPoista
 2. Harjoitteluun juuri sopiva ja kiva muutenkin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Onko noissa luomiväreissä kauheasti kimalletta? Jotenkin mulle on jäänyt sellainen kuva, että H&M:n luomivärit on glitterisiä, joten en ole sitten innostunut, kun etsin enemmän mattaa jälkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoisessa aavistus helmiäistä, musta on matta ja harmaassa ihan hipaus pienen pieniä hopeahippusia ( kulmavärit luonnolliseti mattaa ). Sanoisin siis ettei glitteriä juurikaan ole.

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! Ehkä tätä kannattaisi kokeilla...

   Poista
  3. Ole hyvä :-) Ilo oli minun puolellani, kiitos sinulle kun kommentoit - niin mukava huomata että juttujani luetaan.

   Poista
 4. Hirmu hyvät värit tuossa paletissa, tulehan sitten näyttämään sumuisia silmiäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Minustakin hyvät perusvärit. Täytyykin oikein miettiä miten omatoiminen silmien kuvaaminen onnistuisi, tähän mennessä kun olen kuvannut lähinnä kynsiäni ja sehän on helppoa.

   Poista