30.11.2013

Aikuinen nainen testaa: Huulipuna Viva la Diva

Huulipunainnostukseni jatkuu, tarkemmin sanottuna viehtymys tummempiin puniin - sillä huulipunaahan tämä aikuinen nainen käyttää lähes aina. Oikeastaan voitaisiin sanoa että huulipuna on tärkein meikkituotteeni ( sen jälkeen kun otin kestopigmentoinnit kulmakarvoihin - sitä ennen olisin varmaankin vastannut että kulmakynä ).

Etsinnässä oli runsaspigmenttinen luumunpunainen. Ihanan kauneuskollegani Nonnun suosituksesta suuntasin Kicksiin ja Viva la Diva -huulipunahyllylle, vaikka kaupan erinomaisen innokkaat myyjättäret mielellään olisivat myyneet minulle jotain tyyrimpää kuten Dioria. Valitsin sävyn nro 23 Plum ja hinta oli n. 7€.

 


Huulipuikon siro mattahopeinen ulkomuoto miellyttää silmää ja korkin glitter-rivistö on kiva piristys. Mukavia nämäkin puikosta löytyvät tiedot:" Contains softening Vitamin-E" sekä "Against animal testing. Valtea AB Sweden".

Muutaman kerran olen nyt tätä luumunpunaista Viva La Divaa käyttänyt ja koostumus vaikuttaa oikein hyvältä. Kiitos Nonnulle vinkkauksesta!8 kommenttia:

 1. Taidanpa testata - vaikuttaa hyvältä valinnalta ja kaiken lisäksi se on edullinen - kiitos vinkistä :)
  Ripsu

  VastaaPoista
 2. Mikä on kulmien kestopigmentointi? Mulla on ihan onnettoman vaaleat kulmakarvat, en meikkaile joka päivä ja arkenakin oisi silti ihan kiva näyttää nätiltä. :)

  VastaaPoista
 3. Lyhyesti voitaisiin sanoa että "kevyttatuointi". Väri nakutetaan tatuointikoneen tapaisella ihoon, lopputulos ei kuitenkaan ikuinen. Melko tyyristä hommaa, mutta täytyy sanoa että oli hyvä sijoitus.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi30/11/13

  Mulla myös onnettomat kulmat. Sama kysymys kuin Miraclelta, kiitos. Kuvakin olisi kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entäs jos tekisin ihan sellaisen aikuinen nainen ja kulmakarvat -postauksen, olisiko hyvä idea?

   Poista
 5. Oleppa hyvä ihanainen :) <3

  VastaaPoista