13.11.2013

Suloinen Si ja Stockan yllätys

Pitkästä aikaa piipahdin Itiksessä, siis Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa itäisessä Helsingissä. Tarkoituksena oli hoitaa Stockmannilla pari asiaa, ja hups mikä yllätys minua kohtasi -tavaratalo olikin muuttanut kauppakeskuksen itäpäätyyn.

Remonttihommat siellä vielä kesken, mutta kosmetiikkaosastolla nuuhkin ihanuuksia, mm Giorgio Armanin uutuustuoksua nimeltään Si. Ah, aikuinen nainen tykkää! Mustaherukan ympärille rakentuvan Si-tuoksun kuvaillaan olevan ylellinen, naisellinen ja rohkea.


Toivotaan että uudistetusta Stockmannista tulee kiva ja että esim. kosmetiikat ovat selkeämmin & helpommin esillä kuin keskustan tavaratalossa. Tunnustan nimittäin että ihan teinistä alkaen olen hieman vierastanut keskustan liikkeen upeaksi laittautuneita myyjättäriä ;-)

Minkälaisia kokemuksia sinulla kosmetiikkaosastosta / -myyjistä?

Tiedote Stockan muutosta KLIK


2 kommenttia:

 1. Muakin himottaisi hankkia tuo Si! Se on todella ihana tuoksu! <3

  Täällä Turun alueella Kickissä on yks todella ärsyttävä kosmemyyjä. Se tulee aivan iholle kyselemään voiko olla avuksi ja kun vastaa ystävällisesti, että ei kiitos, katselen vain, niin se alkaa hiihtää perässä ja kertoilee tekopirteällä äänellä kaikista uutuuksista. Kerran se jopa suihkautti mun päälle yhtä Burberryn tuoksua vaikka en edes pyytänyt! Todella ärsyttävä tapaus :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiks, tuo on tosissaan liikaa - suihkia tuoksua päälle pyytämättä. Ei hyvä!

   Ja joo, onhan se mukavaa että saa palvelua (niin halutessaan), mutta myyjien liiallinen innokkuus toimii myös tehokkaana karkottimena. Pakko myöntää että juuri Kicksissä ollut havaittavissa yli-innokkuutta ..

   Poista