22.11.2013

Testissä meikkipussin kulmakivet: Lumene CC Concealer, CC Color Correcting Powder ja valokynä Touch of Radiance

Aikuinen nainen sai Lumenelta kokeiltavaksi meikkipussin tärkeitä kulmakiviä, eli puuterin, peitevoiteen ja valokynän. Ensiksi mainitut kaksi ovat uutta CC eli Color Correcting* -sarjaa, valokynä* parannettu painos pitkäaikaisesta lempparistani Lumenen beigestä valokynästä.
Kätevä pieni pelastaja tämä puolukkauutetta sisältävä punaisuutta vähentävä CC- peitevoide. Käytin nenänpielissä ja poskilla. Purkissa tuote näytti rasvaiselta, mutta iholla toimii ja peittää myös couperosaa.


Touch of Radiance - valokynä levittyy hyvin, tuntuu iholla mukavan keveältä  ja antaa toivottua valoa esim kulmaluulle, amorinkaarelle ja juonteiden pohjalle. Kaksi värisävyä, kokeiltavana nro 1 Original Light. Valokynän käyttämisessä voi mennä pahasti metsään ( liikaa tai korostus väärissä paikoissa ), joten ammattilaisten vinkkeihin kannattaa tutustua. Lumenen sivuilla  hyvät ohjeet valokynän käyttöön KLIK 

Näin sivuilla valokynaäuutuudesta: "Lumene Touch of Radiance Valokynän optisesti valoa heijastavat helmet saavat ihon näyttämään hetkessä säteilevältä. Suomalaisen lakan siemenöljy kirkastaa ihoa ja parantaa sen sävyä. Tuote on kehitetty ilman parebeeneja tai alkoholia.
– Suomalainen lakan siemenöljy hoitaa ja suojaa ihoa.
– Optisesti valoa heijastavat helmet saavat ihon näyttämään hetkessä säteilevältä."


Kosteuttava Color Correcting Powder lupaa tasoittaa ihon väriä ja epätasaisuuksia ja sen se myös teki. Peittävä ja mattapintainen lopputulos, kätevästi kuin ohut meikkivoide ja puuteri yhdessä. Liikaa ei kannata kuitenkaan tätäkään tupsutella, sillä paksulla puuterikerroksella on ikävä taipumus korostaa aikuisen ihon pikku juonteita. Kaksi sävyä: Light/Medium ja Medium/Deep, ensiksi mainittu sopi talvivaalealle iholleni hyvin.

Pidin puuterista ja myös siitä että mukana on peili, mutta voih...pakkaus on jotenkin epäonnistunut, sanottaisiinko että heppoinen. Epäilen myös että kannen värikkäät painatukset nuhjaantuvat meikkipussissa turhan nopsaan - olisi kivaa jos puuterikotelo näyttäisi nätiltä. Pikkuisen tuli ikävä Lumenen perinteisiä kuultosinisiä, hyvin käyttöä kestäviä koteloita.


Mitä mieltä: onko tuotteen kotelolla suurempaa merkitystä / kiinnitätkö siihen huomiota?* tuotteet saatu testiin blogin kautta8 kommenttia:

 1. Onhan sillä purkilla merkitystä, mutta ne nostavat hintaa, välillä turhaakin. Itsellä se sisältö ratkaisee enemmän, kiva paketti on plussaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Dahlia. Noinhan se juuri on, kauniista ulkonäöstä saa maksaa ekstraa. Ns kultainen keskitie purkin/kotelon ulkonäössä voisi olla sopiva minulle; hyvä sisältö ja kohtuukiva, käytännöllinen ja kestävä purkki. Tietenkin valmistajilla ongelmana myös erottuvuus kun kilpailu kovaa..

   Poista
 2. No kotelo merkitsee siinä vaiheessa kun etsin kaupasta ostettavia tuotteita, kyllä aina kivan näköinen pakkaus vetää huomion itseensä (: Mutta kun tuote on ostettu ja käytössä, niin ei sillä sitten enää niin kummoista merkitystä ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta mulla toiveena että meikkipussissakin pysyisi kohtuusiistinä - hassua varmaan.

   Poista
 3. Toi pakkaus vähän jännittää, että miten kestää käyttöä. Näyttää niin samalta kun vaikka L'orealin omat ja niissä olen aina onnistunut rikkomaan ton kannen irti.

  Tämän sarjan CC-voide oli minusta positiivinen yllätys, joten on varmaan kokeiltava jossain välissä näitä muitakin tuotteita paketeista huolimatta :)

  VastaaPoista
 4. Joo, rikkoutunut puuterin kansi on tylsää. Toivotaan että tämän kanssa ei kävisi niin.
  Sarjan CC-voide vielä kokeilematta kun jäljellä vielä kilpailevaa, taisi olla Lorkkua.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi24/10/14

  Minusta välillä tuntuu että valurautaa pitäisi olla kaikki rasiat , kun kaikki tuntuu hajoovan heti. Varsinkin jos pitää rasioita käsilaukussa, Kylppärissa ne kestää vähän paremmin mutta ei niitä kannata kaakelilattialle pudottaa. Kyllähän se kiva olisi jos ne olisi vielä nättejäkin. mutta kylllä se kestävyys olisi ehkä tärkeämpää..
  Terv. iiru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja tosi kiva kuulla sinusta! Anteeksi pikku viive vastauksessani.

   Rasiaongelmat tuttuja ja pakko myöntää että esteetikkona kulahtaneet käyvät ikävästi silmään...

   Poista