3.11.2013

Hurmaavat hymykuopat ja pelastava huulipuna

Juuri kehuin Norjan kruununprinssiä ja jälleen on ylistyksen aika ;-).  Yllättäen aikuinen nainen nimittäin osui samaan hissiin kaksin upean Asko Kallosen kanssa. Vaihdoimme pari sanaa ja kyllä on charmikas mies! Hih, onneksi hiukseni sattuivat olemaan nätisti ja ennen kaikkea huulipunat kunnossa ;-)

Kiitos IsaDora! Kaunis syysuutuutenne Perfect Matt Lipstick, väri nro 06 Deco Rose pelasti hissitapaamiseni :-)


Syksyn myötä olen käyttänyt räväkämpiä huulipunasävyjä, mm näitä:


Huulipunat* ylhäältä alas: mattapintainen IsaDora Perfect Matt 06 Deco Rose, Lumene Wild Rose 70 Dawning, Lumene Rasberry Miracle 04 Heather Day ja Oriflame Vivid 4300 Sumptuous.
Terveiset Askolle ja hänen ylisöpöille hymykuopilleen!


* IsaDora ja Lumenet saatu blogin kautta, Oriflame ostettu kauneushoitolasta

8 kommenttia:

 1. Onpas ihania punia! <3

  Asko on kyllä aika kuumis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kesäisin mennään vaaleilla - muihin vuodenaikoihin tekee mieli lisätä piristystä kirkkaammilla huulipunasävyillä. Sinä taidat olla väreissä ihan mestari :-)

   Kuumis kyllä ja miehekäskin vielä, ah!

   Poista
  2. Jonttu3/11/13

   Kauniit punat!
   Taidanpa arvata mistä Asko innostus johtuu...

   Poista
  3. :-D

   Sanavalmis fiksu mies, pisamat, parta ja ah, ne hurmaavat hymykuopat - Askon vaimo Katja on onnen tyttö!

   Poista
 2. Anonyymi4/11/13

  Katja Askolle jo kolmannen kierroksen tyttö, joten aina voi olla mahdollisuuksia,,,,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi sentään, taidan kuitenkin tyytyä vain ihailemaan :-)

   Poista
 3. Haluaisin niin kovasti osata käyttää punaista huulipunaa. Ihailen naisia, jotka punaavat huulensa viettelevän sävyisillä punilla tai käyttävät tummaa kohtalokasta sävyä - ja näyttävät niissä upeilta.

  Omiin silmiini punat näyttävät huulillani aina tökeröiltä - ihan kuin pikkutyttö olisi lainannut äidin meikkilaukkua. Niinpä käytän aina vain aavistuksen väriä tuovia vaaleanpunaisia tai sitten nudeja punia. Tylsää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja anteeksi viive vastauksessa. Kiirettä...

   Joo, niin se on että että tummempi/värikkäämpi puna vaatii käyttäjältään ja muulta meikiltä vähän enemmän kuin vaaleampi - ts tumman / värikäämmän punan pitää olla moitteeton ja tarkasti rajattu..muuten ei hyvä. Erittäin tärkeä asia on myös punan laatu, hyvään punaan voi luottaa - huono epäluotetttava karkailee, suttaantuu, kasaantuu tms. Huh, tämän asian kanssa aikuinen nainen kamppailee, siis edelleen etsinnässä lopetetun luottopunani Lumene Premium Beautyn korvaaja.

   Erinomaiset ja huolelliset punausohjeet löytyvät Saara Sarvas blogista: http://www.lily.fi/blogit/saara-sarvas/taydelliset-punahuulet

   Ja vielä piti sanoa että ei hätää; vaaleat tai nudet ovat nätit myös - silloinhan voi niin halutessaan nostaa painopisteen silmämeikkiin. Terkkuja!

   Poista