7.11.2013

Kokemuksia loppuneista tuotteista - aikuinen nainen testasi

Aina välillä kynsi- ja kauneuskollegat esittelevät blogeissaan loppuun käyttämiään tuotteita. Taidanpa minäkin nyt ensimmäistä kertaa tehdä niin.

Tallinnan ostoksia nämä, edullinen ja mielenkiintoinen kosmetiikkasarja nimeltään Eveline. Oliivi-karitevoi -käsivoide oli hienoinen pettymys; ohuen puoleista, mutta arkikäytössä ok. Vuohenmaitoa sisältävä kasvovoide sen sijaan oli oikein mieluinen; ravitseva ja hyvin imeytyvä. Pidin myös pakkauksen konstailemattomuudesta; käytännöllinen tuubi.

Tietääkseni Eveline-merkkiä Suomessa myy esim. Tokmanni. Mikäli tuohon vuohenmaitovoiteeseen vielä jossain törmään, saatan ostaa toisenkin.

Aikuinen nainen käyttää kasvoille kuorintavoidetta keskimääräisesti kerran viikossa. Tämä Lumenen Arctic Touch Hellävarainen Kuorintavoide osoittautui erittäin hyväksi ostokseksi myös siksi, ettei se sisällä kuorivia ( ja ihoa koettelevia ) rakeita. Lumenen tehtaanmyymälästä hankinkin toisen tällaisen jo varastoon. Hyvä tuote.


Lopuksi kysymys: kiinnostaako jatkossa lukea tällaisia " loppuneet tuotteet" -postauksia?


4 kommenttia:

 1. Mä olen myös erehtynyt ostamaan Evelyn käsivoidetta pariakin eri laatuista ja aivan sama kokemus, surkeaa tavaraa. Minä ainakin olen kiinnostunut kuulemaan kokemuksia eri tuotteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja hauska tutustua :-). Evelinen käsi- ja jalkavoidetuubit näyttävät niin hyviltä. On oliivia, mantelia ja muita lupaavan kuuloisia raaka-aineita...mutta tuote itsessään (ainakin tämä käsivoide ) voi voi....pettymys.

   Ihme kyllä tuo vuohenmaitokasvovoide oli positiivinen yllätys.

   Poista
 2. Minä ainakin olen kiinnostunut kuulemaan kokemuksia kosmetiikasta. Etenkin semmoisesta kohtalaisen hintaisesta, jota voi itselläkin kokeilla ilman suurempaa konkurssia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Dahlia ja kiitos kommentistasi, kiva kuulla sinusta! Jatketaan siis testailuja ja loppuneista tuotteista kertomista.

   Poista