11.11.2013

Kaunis Pikku Varpunen - IsaDora Wonder Nail 771 Little Sparrow

Sisustuslehdissä on jo pitkään esiintynyt mystiseltä kuulostava trendiväri Greige. Greige on mielenkiintoinen harmaan ja beigen välimuoto, itse termin lanseerasi suunnittelija Giorgio Armani syyskokoelmassaan 2009.

IsanDoran kynsilakka 771 Little Sparrow* on greigeä parhaimmillaan, tyylikkään vähäeleinen ja kaikkien asuvärien kanssa sointuva lakkasävy johon aikuinen nainen ihastui ensisilmäyksellä - niin kaunis pikku harmaavarpunen!
Lakka peitti hyvin, kuivui nopsasti ja kestää kulutustakin mukavasti. Leveässä lakkasiveltimessä on puolensa; kaarevakyntisenä esim pikkurilli vaati kovasti tarkkuutta - toisaalta isompien kynsien, kuten peukalon lakkaaminen sujui kivan sähäkästi.

IsaDoran sivuille KLIK


* tuote saatu testattavaksi blogin kautta


8 kommenttia:

 1. Tuo on kaunis väri ja mieleeni. Yksi tuon värinen lakka onkin jo kotona, pitäisi vaan muistaa taas lakat kynnet ko. sävyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin lakkaamaan; nätit kynnet - iloinen mieli :-)

   Poista
 2. Näyttää kyllä niin hyvältä että melkein tekisi mieli koittaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mira, kiva kuulla sinusta! Jep, heti ihastuin minäkin tähän harmaanbeigeen pikku varpuseen. Joskus pieni ja yksinkertainen on kaunista.

   Poista
 3. Greiget ja kaikenlaiset mutaiset sävyt ovat mulle nyt todella hip jostain syystä. Ne on vaan jotenkin tosi ihania. Tyylikkäitä. Aikuisia. ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :-)

   Samat ajatukset täällä, tykkäsin ihan heti ja kynsillä jaksan katsella sävyä pitkään. Niin nätti!

   Poista
 4. Wow mitkä kynnet :) Joskus mä olen kuullut luonnehdittavan tätä sävyä "myyränvärinen".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :-) Ihan tavalliset luomut ne vain... Joo, sävyllä on monta nimeä greigen lisäksi; myyrä, savi, hiekka, muta... Myyrä kyllä kuulostaa aika kivalta :-)

   Poista