14.10.2015

Tummaa lilaa superkiillolla ja uusi jännittävä muoto - aikuinen nainen kynsimallina

Intohimoinen kynsien lakkailija olen ollut jo teinistä mutta vain kerran ollut jonkun muun lakattavana - pikamanikyyrissä lomamatkalla. Siksi olikin mahtavaa päästä kynsimalliksi Annelle BellaAmore-hoitolaan. Lupasin tulla paikalle lakattomin kynsin ja huhhuh, kylläpäs oli alaston orpo olo koko päivän ilman kynsilakkaa!

Lupasin Annelle täysin vapaat kädet kynsieni suhteen ja jännittyneenä odotin mitä seuraa. No tällaiset säpäkät Shellac-geelilakatut syyskynnet! Tummaa lilaa ja monivärisesti koristellut nimettömät timantein - auringon valossa lakassa lisänä kimmeltävää shimmeriä - oi oi, aivan ihanat! 

Hienoa oli katsella ammattilaisen otteita; huis vain ja keskisormen kynnen vaurio oli korjattu ja kynsien muoto muutettu kulmikkaammaksi (vaihtelun vuoksi). Lakkausta ja kynsiuunia, lisää lakkausta ja kynsiuunia ja sitten koristelu, joka syntyi uskomattoman näppärästi - ei voi kuin ihailla!


Ensimmäistä kertaa minulla ns. oikea eli Shellac-geelilakkaus ja täytyy sanoa että olen vakuuttunut. Kaunis ja todella kestävä lakkaus, pidän myös kiillosta joka on omaa luokkaansa. Ja mikä nautinto vain katsella kynsitaiteilijaa työssään, näin helppoon hemmottelevaan lakkaukseen voisi jäädä koukkuun ;-)

Mitä pidät tästä lakkauksesta, entä kynsieni erilaisesta muodosta? Kokemuksia oikeasta geelilakkauksesta?

Kauneuskeidas BellaAmore KLIK20 kommenttia:

 1. Tyylikkäät ja naiselliset! Mulla ei ole koskaan ollut oikeaa, uunissa kovetettavaa geelilakkausta vaikka joka kesä haluaisin sellaisen varpaankynsiin. Ehkä ensi kesänä sitten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varpaankynsissä oikea geelilakkaus varmasti huippuhyvä, varsinkin kun varpaankynnet yleensä vielä kasvavat hitaammin (ainakin minulla).

   Poista
 2. Onpas upeat ja naiselliset kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - Annella kyllä sekä taitoa että silmää.

   Poista
 3. Aika mageet! :-) Itse taas laiskana lakkailijana taidan ottaa huomenna lakkapullon kauniiseen käteen ja värittää tummaa kynsiin I love me- messujen kunniaksi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Nätti lakkaus kummasti kohottaa mieltä. Toivottavasti tavattaisiin messuilla!

   Poista
  2. Hei tuu nykimään hihasta, jos näät! :-) En mie pure :-)

   Poista
 4. Wow, miten upeat! :) Hmm, pitää varmaan itse ruveta pikkuhiljaa miettimään hääkynsiä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi ihanaa! Häälakkaukset ovatkin aivan oma kaunis taiteenlajinsa.

   Poista
 5. Upeat! Kyllä ammattilaiset osaavat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on. Mukavaa oli katsella taitavan laittajan otteita ja saada samalla oppia.

   Poista
 6. Oijoi, onpa kauniit! Ja tuo kynsien mallikin näyttää oikein nätiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pakko tunnustaa että hankala on kyllä tottua näihin kulmikkaisiin... Varsinkin edestä ja alapuolelta näyttävät minusta kummallisilta - johtunee kynsieni kaarevasta muodosta.

   Poista
 7. Kauniit kynnet! Ja upea, tumma, syksyinen väri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on kyllä hieno, syvän syvä lila ja auringossa paljastuva pieni kimmellys. Geelilakkauksen kiilto ihastuttaa minua jatkuvasti - löytyisipäs ei uunia vaativista päällyslakoista yhtä hyvä. Vinkkejä anyone?

   Poista
 8. Todella hieno t...

  VastaaPoista