28.10.2015

Glamour kuuluu kaikille -kannatetaan; hyvä Janina, Suvi ja Katariina!

Upeana juhlaan on kolmen kaunottaren Janina Fryn, Katariina Kivimäen ja Suvi Tiilikaisen oiva ja inspiroiva opaskirja juhlalookin luomiseen.

Otavan sivuilla kirjasta näin:

"Loihdi juhlalook helposti ikään ja kokoon katsomatta. Millainen mekko imartelee parhaiten vartaloni kaaria? Miten teen itse näyttävän juhlameikin? Upeana juhlaan rohkaisee naisia kaunistautumaan tärkeisiin hetkiin. Meikkitaiteilija Suvi Tiilikainen neuvoo siveltimen tarkkuudella, kuinka sumusilmät tehdään ja huulet punataan oikein. Muotiyrittäjä Janina Fry esittelee pukeutumisvinkkinsä viidelle erilaiselle vartalotyypille ja opastaa jokaista tunnistamaan omansa. Jokainen voi halutessaan hehkua illan kaunottarena. Glamour kuuluu kaikille."

Upeana juhlaan on helppolukuinen ja hyvät selkeät ohjeet tarjoava kirja. Aivan erityinen kiitos siitä että meidät aikuisemmatkin naiset on kirjassa huomioitu. Ruusuja tekijöille! Ainakin tämä aikuinen nainen tykkäsi kovasti ja oppi hyödyllistä uutta. Pääsisispäs pian juhliin :-)

Seuraan ahkerasti meikkimaailman tuulahduksia ja oppaitakin on luettu koko pino, mutta yllä esimerkki mielenkiintoisesta eyeliner-jujusta joka oli jäänyt minulta huomaamatta. Eiköhän ladyt kokeilla?
6 kommenttia:

 1. Hitsi, kun pitäis ostaa tuo kirja itelle :-) Vaikuttaa nimittäin niin mielenkiintoiselta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä ohjeita ja selkeässä muodossa. Sorry viive vastauksessa, kammottavassa flunssassa olen ollut...

   Poista
 2. Mainio ohje tuo alimmainenkin, raskaan luomen nosto tummalla värillä! Virheitä tekee niin helposti, jos ei ole tarkkana. Houkutteleva kirja kaikenkaikkiaan, en nimittäin ole kauhean innostunut juhliinvalmistautuja. Pientä tsemppiä tarvittaisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näin aikuisella iällä juhlameikissäkin on omat haasteensa. Raskaat luomet tuttu juttu ja huulipunan karkaileminen myös. Mutta periksi ei anneta, otetaan vain paremmat keinot käyttöön :-)

   Poista
 3. Anteeksi Jonna! Jollain ihmekeinolla sain hävitettyä tämän alla olevan kommenttisi...

  Jonna H. on lisännyt kommentin tekstiisi "Glamour kuuluu kaikille -kannatetaan; hyvä Janina,...":

  Tällaiset ohjeelliset kirjat on hyviä.

  Mua vaan ehkä näissä ottaa päähän se, että noi raskasluomisille tarkoitetut meikit ei koskaan toimi mulla, eikä siten toimi kaikilla muillakaan, joten toivon, että kukaan ei lue näitä kuin piru raamattua. ;) Riippuu tosin paljon siinä paljon sulla on tuossa luomen välissä tilaa levittää tota tummaa luomiväriä ennen kuin tulee kulmakarva vastaan ja kuinka ulos sun kulmaluu tulee. Jos mä vedän itselleni meikin niin kuin tuossa neuvotaan, on lopputulos karmea. Mullahan on tosi lyhyt tuo väli ja erittäin ulkoneva kulmaluu niin tuolla tavoin katseesta tulee entistä raskaampi. :( Ammattilaisetkin joutuu usein testailemaan mulle, mikä oli hyvä ja usein päätyvät tekemään huulia korostavan meikin, koska mun silmät on vaan niin oudot. :D Mulla tehokkaiten nostaa katsetta, kun jatkaa tuolta ulkonurkasta sitä luomiväriä melkein ohimolle saakka. :D Sitä ei uskois ennen kuin kokeilee. ;)

  VastaaPoista