30.10.2013

Aikuinen nainen testaa: IsaDora Gel Eyeliner Midnight Navy

Testissä mielenkiintoinen ja aikuisenkin ihon meikkiin sopiva rajausväri, waterproof IsaDora Gel Eyeliner*. Kätevä, vähän leveämpi rajaussivellin on kekseliäästi sisällä pakkauksen korkissa. Geelimäinen rajausväri antoi pehmeämmän ja kestävämmän lopputuloksen kuin normaalisti käytössä oleva tussimainen rajausväri -  toisaalta tussimaisella tai perinteisellä nestemäisellä saa superohuet tarkat rajaukset, puolensa siis molemmissa :-)

Aikuinen nainen kokeili jopa harvemmin käyttämäänsä silmien alarajausta, ja jipii - vedenkestävä IsaDoran geeli pysyi mukavasti paikoillaan. Kätevää sekin että IsaDoran leveällä siveltimellä alarajauksesta sai pehmeästi häivytetyn.
Kokeilemani väri on tummansininen (kiva piristys yleensä harmaaruskea-voittoiseen silmämeikkiini ); saatavana myös ruskea, musta ja tumma viininpunainen. Sininen ja viinpunainen ovat kausisävyjä, myynnissä siis rajoitetun ajan.

Yhteenvetona aikuinen nainen voisi sanoa että kiva ja kiinnostava uudenlainen tuote. Ohuissa ja tarkoissa rajauksissa ei omimmillaan, mutta smoky eye -tyyppisissä silmämeikeissä kyllä ja erityisesti pehmennetyissä alarajauksissa.


Ja näin sanoo valmistaja:
 
Silmänrajausväri pehmeällä, kermaisella geelikoostumuksella. Hyvin helppo levittää ja kuivuu välittömästi. Vedenkestävänä ja pitkäkestoisena se pysyy paikallaan tahraamatta koko päivän. Sopii täydellisesti aktiiviseen elämään.
Integroidussa siveltimessä (synteettistä karvaa) on kapea ja leveä puoli, jotta kaikenlaiset rajaukset onnistuvat: ohut, paksu, pehmeä, smoky tai kokonaan väritetty luomi.

01 Black
03 Dark Brown
05 Aubergine
07 Midnight Navy
IsaDoran sivuille KLIK


* tuote saatu testiin blogin kautta


4 kommenttia:

 1. Jonttu30/10/13

  Kiitos, hieno juttu, kiitos.
  Pieni lisäpyyntö, laittaisitko kuvia lopputuloksestakin eikä pelkästä purkista ja pensselistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Toive on kiva, mutta toteuttaminen vaatii puntarointia yksin kun kuvat otan. Kynsien ja meikkipurnukoiden kuvaaminen onnistuu, mutta omien kasvojen kuvaamiseen pitäisi varmaankin olla apuri.
   Katsellaan :-)

   Poista
 2. Jonttu1/11/13

  Eikös Aikuinen Nainen apureita löydä..... Kuvittelisin

  VastaaPoista