6.10.2013

Maria Montazami risteilee

Terveiset Tukholman minilomalta. Laivan taxfreessä ystävättären kanssa kilvan nuuhkittiin lumoavia parfyymejä ja heh, kukapa se siinä kirjan kannessa iloisesti hymyilee.. ellei Ruotsin ikioma Hollywood Fru, Maria Montazami!

Maria Montazami MM Collection juhlakirja, laseja, meikkilaukkuja ja pussukoita -huomaa myös kuninkaallisvaikutteinen logo :-).

Ja tiedoksi niille jotka eivät tiedä kenestä puhun, niin hersyvä luonnonlapsi Maria Montazani on yksi Hollywood Fruar -tositv-sarjan tähdistä ( koristetupsuja ihtohimoisesti rakastava höpsähtelevä aikuinen nainen jonka lukuisat huulipunat ovat aina kateissa...)

Lisätietoa tuotteista Viking taxfreen sivuilla KLIK


Vaan olihan kaupassa muutakin mukavaa, esimerkiksi nämä ihanuudet...

Poninkarvaiset (?) upeat Ted Baker -pikkulaukut eli clutchit, musta ja fuksia -ah, olisin huolinut kyllä!Ja unelmieni Shalimar, sekä uusina että klassikkoversioina, pitäisiköhän värkätä kirjettä Joulupukille ;-)


2 kommenttia:

  1. Maria Montazami on kyllä niin ihana! Nythän Hollywood Fruarista tulevat taas uudet jaksot, ja juuri nauroin kun Maria tanssi naapurinrouvan kanssa keskellä tavallista arkipäivää I'm Sexy and I Know It:n tahtiin naapuritalossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Kiva kuulla että Marian höpsötykset hauskuuttavat sinuakin :-)

      Poista