23.10.2013

Nopsat pinkit pilkkukynnet - My Pink Nails with Confetti and White dots

Aikuinen nainen värkkäsi illalla nopsat lakkaukset; pinkin päälle mustavalkoista konfettilakkaa ( ilahduttava löytö kirpparilta: pieniä pilkkuja, kuusikulmioita ja tikkuglitteriä kirkkaassa pohjassa ) ja muutama piste vielä valkoisella Mavala-lakalla pilkutustyökalua käyttäen.


Kuvasta unohtui OPI-päällyslakka. Aina vain näköjään tykkään näistä mustavalkoisista koristelakoista, miten siellä - vieläkö konfettityyliset lakat innostavat?

8 kommenttia:

 1. Bakteerit ja tekstuurit tulee ja menee, konfetit pysyy :) Ihanat! Varsinkin pystypilkutus on muikee. Mulla on näissä onnettomissa katkeilevissa kynsissä, parituntia kestävissä lakkauksissa nykyisin aina nimettömät eriväriset. Mikälie hassu mieltymys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)!

   Voi harmi kynsiä...ja karkailevia lakkauksia. Mutta eriväriset nimettömät ovat aina hyvä idea, kannatetaan!

   ps. mustavalkohippujen lisäksi on pari tekstuurilakkaa joista kovin tykkään, esim. se IsaDoran Metallic -mukavan karhea pinta, loistoväri ja komea, tavallaan mattainen kimallus.

   Poista
 2. Onpas kauniit! :) Tuo Kone Helsingin lakka on tosi nätin sävyinen! Mä itse kartan noita glitter-, konfetti- ja muita "roska"lakkoja koska niitä on ihan h*lvettiä saada kynsistä irti :( Onko sulla niiden poistamiseen joku hyvä niksi? Tai onko olemassa joku kynsilakanpoistoaine joka on tarkoitettu just glitterlakoille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei ja kiitos! Ymmärrän ongelmat, glitterlakanpoistokokemusta nimittäin on. Erityistä ainetta tähän ei tietääkseni ole, enkä mielelläni myöskään haudo sormenpäitä folio-kynsilakanpoistoainetupoissa. Käytössäni on ns. kolmivaihejärjestelmä :-D. BikBokin poistoainepurkki – normaali lakanpoistoaine&pumpuli ja viimeiset itsepäiset hippuset joko viilalla tai voiveitsellä raaputtaen. Grr.. kamalaa, mutta isompihippuiset glitterlakat ovat konstikkaita.

   Erehdyksestä viisastuneena en myöskään enää laita montaa kerrosta hippulakkaa, kivan efektin saa säästeliäämmälläkin lakansivelyllä.
   Hippu/roskalakkavinkkini on : ohut kerros tai ohut kerros vain osaan kynttä.

   ps. täällä juttua ko. poistoainepurkista: http://funkyandfifty.blogspot.fi/2013/07/aikuinen-nainen-kokeilee-bik-bok.html

   Poista
 3. Anonyymi23/10/13

  Kuulostaa vaikealta. Näin aikuisena helpompi ihan peruslakkaus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Toki peruslakkaus helppoa, mutta jo pienelläkin hippusia sisältävällä konfettilakkasipaisulla saa kynsiin uutta ilmettä :-)

   Poista
 4. Mintzi27/11/13

  Juu - niin jäi mullakin aikoinaan glitterin käyttö kun oli niiiin hankala poistaa..
  Pumpulilappuun asetonia, lakan pehmitys ja kaapiminen puutikulla... yksi kynsi kerrallaan..
  Lopuksi loppupuhdistus kaikista kynsistä asetonilla.
  =) On kyllä aikuisella naisella niin hienoja lakkauksia että taidampa kurkata kotona kynsilakkahyllylle.... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Minzi ja kiitos kommentista - nice to have you here! Minulla glitterien poistaminen menee yleensä näin: kärsivällistä sormen liotusta kynsilakanpoistoainepurkissa ( BikBokista hankittu sellainen superlontyynyn sisältävä systeemi ), raaputusta tylsällä voiveitsellä tms ja lopuksi pumpulilappua asetonilla. Kovaa hommaa!

   Hyvä vinkki sinulta tuo raaputukseen puutikku käyttämäni veitsen sijaan, kiitos!

   Poista