28.10.2013

Tupasvillaa ja valkoista tyylikkyyttä: Lumene Arctic Spa -vartalonhoitotuotteet


Tyylikkäästi mattavalkoiseen ja hopeaan pakatut Lumene Arctic Spa –vartalonhoitotuotteet sisältävät suomalaista tupasvillauutetta ( niin tykkään Lumenen tavasta tutkia ja innovatiivisesti hyödyntää luonnon antimia!) .  

Tupasvillan pumpulimaisesta kukasta ja sen kannasta tehty uute sisältää sokereita ja vahvaa, ihoa suojaavaa antioksidanttia. Sain Arctic Spa* -sarjasta kokeiltavaksi kolme tuotetta: voidemaisen suihkugeelin, puhdistavan vartalokuorinnan ja ravitsevan vartalovoin.


Kaikki kolme tuoksuvat hyvältä ja tuoksu on sopivan mieto. Aikuinen nainen ihastui välittömästi tuohon tehokkaaseen pieniä puhdistusrakeita sisältävään vartalokuorintaan ja sarjan ylellinen vartalovoi on suoranaista herkkua kuivalle iholle. Mahtavaa myös se, että tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Ei formaldehydin vapauttajia, mineraaliöljyjä, parabeenejä tai synteettisiä väriaineita.


Illalla saunoin pitkän kaavan mukaan, yksin ajatuksineni ja kaikessa rauhassa. Pesu suihkugeelillä, sitten vartalokuorintaa ja kuivaamisen jälkeen vartalovoita käsille, kaulalle, kyynerpäille ja ripaus vain jaloille - ah, tuoksuvaa Tupasvilla-autuutta! Hyvä muistutus itselleni myös siitä, että ihan tavallinen saunahetkikin voi olla juhlaa. 


Lumenen sivuille KLIK

* tuotteet saatu kokeiltavaksi blogin kautta

10 kommenttia:

 1. Jonttu28/10/13

  Hyvä Lumene! Hyvä blogin Täti!

  Hienoa, että suomalaista kosmetiikkaa valmistetaan ja etenkin se, että me Suomalaiset käytämme suomalaisia tuotteita. Varmistetaan, ettei Lumenelle käy niin kuin monelle muun alan tehtaalle. Ovet kiinni siis.
  Tuo tupasvilla minusta mielenkiintoinen tuote. Suolla kävellessähän sen kaikki olemme tavanneet. Kauniisti kerroit miten hyvältä se tuntui. Ilman muuta kokeilen.
  Se tuli vaan luonnossakulkijana mieleen, että mistähän Lumene löytää nämä raaka-aineet vai onko vaan mielikuvituksen tuotetta...
  t. Luonto-Jonttu

  VastaaPoista
 2. Nam! Sisältääkö mikään tuotteista mitään "acry" sisältävää tai sillä alkavaa sanaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutkin ja palaan! Toivottavasti ihosi parempi.

   Poista
 3. Hei Jonttu ja kiitos kivasta kommentistasi. Niin totta että varsinkin näinä tiukkoina aikoina tulisi suosia kotimaista.
  Voih, kyllä minä ainakin haluan pitkäaikaisena Lumene-fanina haluan uskoa että kyse on ihan oikeista raaka-aineista ja -tuotteista.

  VastaaPoista
 4. Oij, uusia Lumppuja! <3 Pitänee ottaa kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi tuota Lumenelle antamaasi lempinimeä, mutta toisaalta - onhan O'Lorealkin Lorkku ;-)

   Poista
  2. Jonttu28/10/13

   Niveasta oli muuten hyvä juttu toisessa blogissa tänään. Näiltä sivuilta sinne huomasin linkin Hyvin toimi parin euron Nivea.. Ruotsalainen taitaa Nivea olla, mutta toisaalta voishan joku suomalaista Tummeliakin kokeilla. Eiköhän sitä ainakin maatalouskaupasta saa. Kaipa semmosia vielä jossakin on. Miten olis blogin Aikuinen Nainen, yllätä meidät!

   Poista
  3. Mainio uutinen se Nivea-tapaus ja joo, purkki toki jo hankittu! Vai että Tummelia - aikuinen nainen taisi muuten nuorudessaan käyttää sitä aurinkovoiteena ( joku sen ajan hullutus ), joten kokemusta on ;-)

   Tässä linkki ko Nivea-uutiseen: http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/art-1288601301504.html

   Poista
  4. Jonttu30/10/13

   Kuulostaa siltä, että Tummeli ei kiinnostanut. No ehkäpä joku muu innostuu....

   Poista