21.10.2013

Balmuir ja suloisen lämmin Helsinki

Lokakuu. Pakkaset tulivat ja posti toi kirjeen joka sisälsi aikaisemmassa kovin ihailemani Balmuirin huivin ( kiitos ihana Balmuir! ). Tämä ohut mutta suloisen lämmin, suorakaiteen muotoinen ( 70 x 195cm ) ja pitkiltä sivuiltaan hauskasti hapsutettu shaalimainen Helsinki-huivi* on pehmeätä kashmirvillaa.

Täytyy sanoa että Helsinki-huivi on kuin unelma! Uskomattoman pehmeä iholla ja niin ihmeen lämmin; tulee keveänä ja kauniina pelastajana kulkemaan kaulallani tai käsilaukussani joka paikkaan. Aikuinen nainen on nyt virallisesti Balmuir-fani :-).Lupaan antaa tälle kaunokaiselle hyvän kodin; käyttää ahkerasti mutta varoen ja tuulettaa raikkaassa pakkasessa usein. Pikkuisen huolestuttaa nukan irtoaminen, mutta kaipa se talttuu ajan ja käyttämisen myötä. Harmi kun en huomannut että Helsinki-huiveja oli kuulema Stockan Hulluilla Päivillä - olisin ehdottomasti hakenut itselleni ainakin mustan. Tjaah, värjeä on muuten tosi monta, vaikea valita .... :-)

Balmuirin sivuille KLIK
Tietoa kashmirvillasta KLIK
Kuvia huivista aikaisemmassa postauksessani KLIK

* tuote saatu kokeiltavaksi blogin kautta

2 kommenttia:

 1. Anonyymi23/10/13

  Taitaa olla aika tyyriitä noin hienot huivit....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mutta minusta oikea villa on aina hyvä valinta. Uskoisin myös että tällaisesta kashmir-huivista riittää iloa pitkään. Klassinen väri ja malli, lämmin, kevyt ja monikäyttöinen.

   Poista