3.10.2013

Punaviiniä pilkkahintaan - Burgundy Red and Moss Green Nails

Hullu otsikko viittaa kauniiseen burgundin väriseen Tiia Vanhatapion kynsilakkasävyyn nimeltään Sangre, jota Seppälän -70-prosentin alessa myydään nyt hintaan 0,30e. Ihmetys ja tavallaan melkein säälikin; näin upea lakka ja vieläpä tyylikkäässä ( osin mattapinnoitetussa ) pullossa!

Aikaisemmin olin ostanut hopeisen Mercuryn,  kultaisen Fool's Goldin ja mustan Black Birdin, nyt lakkakokoelmaani liittyivät myös tumman vihreä Moss ja tämä viininpunainen kaunotar Sangre.


Sangre levittyi kynsille nätisti ja kahdella kerroksella tuli valmista. Kaveriksi otin tumman vihreän Mossin ja koristeet tein perusvalkoisella ( pilkkujen teko onnistuu myös ilman dotting tool -erikoisvälinettä näin KLIK ).

Tiia Vanhatapion lakat vasemmalta oikealle: Moss, Fool's Gold, Mercury, Sangre ja mattapintainen Black Bird.Tässä vielä viininpunainen Sangre ja vihreä Moss kynsillä ennnen koristelua ja päällyslakkausta.
Kumpi voitti, Sangre vai Moss?

ps. Seppälän superalesta löytyivät myös nämä kivat ja tarpeelliset tuotteet:
Muistaakseni hinnat menivät vasemmalta oikealle näin: 0,30e-0,30e-0,60e ja 0,60e


4 kommenttia:

 1. Anonyymi4/10/13

  Oho, ompas edulliset kivat lakat - täytyykin mennä katsomaan olisko niitä viel!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään peukkuja että löytyy! Hyvin kestivät nuo lakat kulutustakin kynsillä ja pidän kovin Sangren väristä. Tullaan varmasti näkemään sitä uudelleenkin täällä blogissani.

   Poista
 2. Upeat kynnet ja kauniit kädet sinulla <3

  VastaaPoista
 3. Oioi kiitos, pelastit juuri päiväni :-)

  VastaaPoista