8.12.2014

Sitkeänlainen punakuume :-)

Syksystä lähtien aikuinen nainen on potenut ihmeellistä hinkua punaiseen väriin, oikein sellaiseen kunnolliseen räväkkään. Punaiset nilkkurit olisivat niin kivat, samoin punaiset avokkaat, punainen suurempi käsilaukku himottaisi ja avokkaitten pariksi tietenkin punainen clutch...

Ostosluvan annoin itselleni kuitenkin vain punaisiin nahkahanskoihin. Onneksi tähän akuuttiin "punakuumeeseen"  löytyi meikkipussista punaista huulipunan  & kynsilakan muodossa, arkistoistani kirkkaanpunainen pashminatyyppinen huivi sekä tämä hassun hauska punainen "turkiskauluri". Salaa olen myös haaveillut että käsistään superkätevä sisareni tekisi minulle punaisella kierrätyspitsillä somistetun pikkulaukun, hih terkkuja vain :-)


ps. lopuksi vielä pari vanhaa kuvaa ehkä hieman ylipitkistä punaista kynsistäni:
Lumenen punaista.

IsaDoran kullanpunaista.


16 kommenttia:

 1. Ikuinen punaisen ystävä täällä kuolaa noita hansikkaita;)

  VastaaPoista
 2. Rakkaus punaiseen kertoo sinusta paljon. Punainen on vahvan ihmisen väri. Siinä on voimaa, naisellisuutta ja tyylikkyyttä. Minullakin on aina välillä räväkkä punainen kausi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoiset ajatukset punaisesta, kiitos Ninni 💐

   Poista
 3. Elämään mahtuu aina vähän punaista. <3 Aikuisesta naisesta puna tekee erityisen freesin, on huomattu. :D

  VastaaPoista
 4. Minulla on Joulu-puna-kuume. Muuna vuoden aikana tulee vähemmän käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluna tietenkin, mutta yllättävän pirteä väri muuhunkin vuodenaikaan :-)

   Poista
 5. Punainen on lemppariväri ja se kyllä näkyy kotona ja vaatteissakin. :) Ihania kuvia, upeat kynnet!

  Kauniita unia. <3

  VastaaPoista
 6. Punainen kengissä ja kynsissä on jees, yksittäisissä vaatekappaleissa aina kausittain, mutta vieläkään en ole oppinut käyttämään kirkkaanpunaista huulipunaa. Pakko aina sutata sen päälle tummempaa tai vaaleampaa pahinta kirkkautta taittamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkas punainen huulipuna on tosiaan tämäkkä juttu ja vaatii hieman totuttelua. Myös luotettavan ja mieluisan huulipunalaadun joka kestää. Hyvä huulipuna on yhtä tärkeä kun sopivat kauniit kengät, tiedän että sinä kenkäfriikkinä tiedät mitä tarkoitan ;-)

   Poista
 7. Täällä toinen punaisesta hullaantunut! ;) Juuri suunnittelin, että joulutunnelma vaatii ehdottomasti punaista myös kynsiin. Kivaa alkavaa viikkoa sinulle! <3

  VastaaPoista
 8. Punainen on myös mulla ollut tänäkin syksynä mun hittisuosikkini.

  VastaaPoista