11.12.2014

Vähän villimmät joulukynnet - Christmas Nails in vivid green

Joulu on punainen ja joulu on vihreä - voih, olisipa se myös valkoinen. Juhlakauteen loistavasti sopiva Rimmelin puna-vihreä-sini-kultahippuinen Glitterbomb nro 020 Midnight Mistletoe antoi inspiraation villin vihreisiin joulukynsiin. Aika hurjat :-)

Vihreä arkistolakkani on merkiltään Miyo - Glitterbombia kärjissä ja päällä kerros mukavasti lakkauksen pintaa tasoittavaa 3D -lakkaa.
Oiva löytö tosiaan tämä Rimmel 3D Plumping Top Coat*. Kestävä ja pullean kiiltävän pinnan antava päällyslakka sopii erityisen hyvin juuri glittereiden ja muiden helposti hapsottavien kynsikoristeiden kaveriksi. Aikuinen nainen tykkää :-)
Rimmel Glitterbomb Midnight Mistletoe* sisältää monen värisiä ja monen kokoisia glittereitä, pääpaino punaisessa ja vihreässä. Pikkuisen joutui aikuinen nainen kyllä hiutaleita kalastelemaan, jotta saatiin joulukynsille runsaasti säihkettä.


Rimmel Glitterbomb 020 Midnight Mistletoe inspired me to use green polish on my Christmas nails. Quite a colour! The green polish is from Miyo and Rimmels 3D Plumping Top Coat is just great with glitter and other nail decorations.

*saatu blogin kautta, PR sample

 

6 kommenttia:

 1. Hauskan väriset kynnet! Vihreä on vähän epätavallinen väri kynsissä ja siksi varmasti nämä herättivätkin huomioni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos :-). Erikoinen valinta tosiaan, mutta piti kokeilla.

   Poista
 2. Ihanat, vihreä on ihan mun lemppareita sävyjä kynsissä. <3

  VastaaPoista
 3. En yleensä hirvittävästi välitä vihreästä, mutta nNyt on pakko myöntää, että ihanat kynnet!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakkavärinä vihreä minullekin hieman harvinaisempi - mutta vaihtelu virkistää :-)

   Poista