13.12.2014

Ja voittaja on: Ralph Lauren Midnight Romance

Yksi syksyn ja alkutalven suosikeistani on ollut ripauksella muskottipähkinää terästetty pehmeän klassinen kukkaistuoksu Ralph Lauren Midnight Romance. Lueskelin juuri joulukuun Kauneus & terveys -lehteä ja esittelyssä oli 12 parasta parfyymiä. Jipii - suosikkini pääsi ensimmäiselle sijalle.


Midnight Romancen kukkakimarassa on pionia ja ruusua,  myös vadelmaa sekä vaniljaa. Pullon ja pakkauksen ulkonäkö miellyttävät yksinkertaisella tyylillään; hentoa vaaleanpunaista, mustaa ja hopeaa. Ralph Lauren Midnight Romance Eau de parfum spray* 30 ml, hinta n. 60e. Myyntipaikkana esim KICKS.


Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram
 
*tuote saatu blogin kautta, PR sample

8 kommenttia:

 1. Luin tuota samaa ja ajattelin käydä tänään tuoksuttelemassa, kun kuulostaa niin hyvältä. Tilasin lehden ihan vaan ruusuvoiteen takia, mutta olen ollut myönteisesti yllättynyt: pidän lehdestä. Ihmettelen samalla, miten en ole ollut siitä niin pitkään aikaan kiinnostunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Virpi. Minulla ollut vähän samaa K&T:n kanssa, vai olisiko niin että näin iän myötä lehti tuntuu omemmalta. Mukavaa lauantaita sinulle, niin kaunista oli aamulla kun oli tullut lunta.

   Poista
 2. Mä en ole tuoksutellut tätä Midnight-versiota, alkuperäinen Romance oli aikoinaan mun häätuoksu, tykkäsin siitä silloin hirveästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Romance on ihana ja jo nimensä puolesta oiva valinta häätuoksuksi :)

   Poista
 3. Pakko tuoksutella, aiemminkin olen pitänyt Ralph Laurenin tuoksuista. Pullo on myös kaunis. <3

  Ihanaa viikonloppua. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä, täytyy ehdottomasti tuoksuttaa tämä ihanuus, sillä uskomatonta kyllä tämä uutuus näyttää sisältävän kaikki lempituoksuni yhdessä: pioni, ruusu, vadelma ja vanilja.

  Ralph Lauren on niin klassinen merkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja anteeksi viive. Jouluterkkuja!

   Poista