17.12.2014

Auringon pilkahdus ja yksinkertaisuuden ylistys

Joskus yksinkertaisuus todellakin on kaunista. Hyvä esimerkki siitä on tämä auringon valossa oikeuksiinsa pääsevä Holographic-lakka. Vahingossa piti sitten mennä tupsuttelemaan ruusukullan väristä glitterlakkaa kynsien kärkiin... joo, ilmankin olisi pärjätty.


Molemmat lakat ovat Kone Helsinki -merkkisiä ja ilahduttavan edullisia löytöjä, olisivatko olleet Tarjoustalo/Tokmannin laarista kolme kympillä. Uskomatonta!


Kone Helsinki Holographic -lakan nroa ei pullossani enää ollut, Glitter on nro HC1111.

12 kommenttia:

 1. Wau! Upeat kynnet. Olen jotenkin aina vierastanut noita Kone Helsinki -lakkoja (ehkä juuri siksi, että niitä näkee välillä myös niissä astetta sotkuisemmissa alelaareissa, joita ei aina tee edes mieli penkoa), mutta nyt harkitsen kyllä vakavasti visiittiä Tokmannille. Hauskaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Hanna. Hyvä huomio alelaareista, joskus ne tosiaan kunnossa joka ei houkuttele ostoksille. Onneksi lähimmässä laarit olleet esittelykelpoiset. Molemmat lakat olen ostanut joitain kuukausia sitten, joten ei varmuutta onko juuri noita sävyjä saatavilla...tai olisiko taas tullut uusia kiinnostavia.

   Poista
 2. Anonyymi17/12/14

  Tosi upet kynnet kyllä sulla! Koneen lakkoja mulla monta ja olen ollut oiekin tyytyväinen. Kerrankin hyviä juttuja jotka halpoja! t. Tiina H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina. Minullakin monta Kone Helsinki - lakkaa ja ehkä yhtä poikkeusta lukuun ottamatta ovat olleet oikein hyviä.

   Poista
 3. Kyllä nuo kyntesi ovat sitten upea! Ne ovat kauniin muotoiset ja lakka sopii niin tähän hetkeen. Auringonpilkahdus tuo vielä lisäsäihkeen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista :-). Mukava kuulla että tällainen ns perinteisempikin kynsimalli miellyttää. Välin aina pohdin niitä kulmikkaampia, mutta pari kertaa kokeiltuani on kai uskottava etteivät ne oikein ole minua varten. Iiks, toivottavasti en ole jämähtänyt..

   Poista
 4. Oo, tosi nätit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks honey :-)! Hololakat niin kauniita, mutta ollakseen parhaimmillaan vaativat auringonvaloa...ja sehän suurta harvinaisuutta ollut viime aikoina.

   Poista
 5. Oi miten kauniin väriset kynnet! Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu :-). Arvaas, näin sinut eräänä päivänä Aleksilla vaan ei ollut aikaa tulla moikkaamaan. Toivottavasti törmätään vielä!

   Poista
 6. Ihanat ja tuo oikeanpuolenen Koneen lakka löytyy täältäkin. Se on aivan ihana ja yksi kimallelemppareita. :) Iloista päivää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusukultaan vivahtava glitter myös omia suosikkejani. Terkkuja!

   Poista