5.12.2014

Aikuinen nainen testaa: Filorga Time Filler Eyes

Laadukkaita ranskalaisia Filorga-tuotteita aikuinen nainen on monesti ihaillut apteekissa, nyt niitä myydään myös KICKSissä. Laboratories Filorga on esteettisen lääketieteen edelläkävijöitä ja tunnettu anti-aging -tutkimuksistaan sekä ihon ikämuutoksia vastaan taistelevista tuoteinnovaatioistaan.

KICKS lähetti kokeiltavakseni yhden sarjan varsin kiinnostavista anti-age tuotteista, Filorga Time Filler Eyes -silmäympärysvoiteen* joka lupaa mm. silottaa luomia ja ilmejuonteita, vaalentaa tummuutta silmänalusissa ja antaa volyymiä ripsille.


Inciä en Time Filler Eyes -voiteelle löytänyt, mutta valmistajan mukaan se sisältää hoitavia vitamiineja sekä aktiivisia ainesosia. Filorgan sivuilla  on video tuotteesta. Ensivaikutelma on oikein positiivinen: pehmeästi hoitava, riittoisa ja nopeasti imeytyvä hyväntuoksuinen voide. Simänympärykset tykkäsivät ja iho näytti jotenkin virkeämmältä. Toivotaan että tuotteen säännöllinen käyttäminen toimisi myös ripsiin!


 *tuote saatu testiin blogin kautta

12 kommenttia:

 1. Hyvin mielenkiintoinen sarja, vaikka en ole itse kokeillutkaan vielä. Myyjä hehkutti tätä kerran Kicksissä. Sain sen kuvan, että noissa todellakin on vaikuttavia aineita riittävä määrä, ei vain nimeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama käsitys myös minulla. Hyvää itsenäisyyspäiväviikonloppua!

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Tämä täytyy muistaa.

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja kiitos samoin myös sinulle <3

   Poista
 3. Olen jo jonkin aikaa halunnut tutustua näihin tuotteisiin. Jotenkin sellainen kuva tullut, että sarja olisi tehokas! Kiva siis kuulla tarkempia kokemuksia, kun olet ehtinyt testailemaan silmänympärysvoidetta pidempään :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊. Palataan asiaan kun olen käyttänyt voidetta vähän kauemmin.

   Poista
 4. Mielenkiintoista, pakkaus näyttää muuten tosi paljon samalta kuin Purelogicolin purkit, liekö samasta purnukkatehtaasta? :D

  VastaaPoista
 5. Minullakin löytyy ko. sarjaa pari purkkia. Ja paria muutakin purnukkaa, ihan ok hyvä tuote on. Niinkuin suunnilleen muutkin mitä olen testannut. Mitään Ahaa-elämystä ei vielä tähän ikään ole löytynyt :)
  Rentoa itsepäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan että Ahaa-elämys vielä tulisi. Minä ainakin innoissani luin netistä tuosta silmänympärysvoiteesta. Terkkuja :-)

   Poista
  2. Ok, pitänee testata tuota silmänympärysvoidetta. Sitä en olekaan vielä kokeillut :)

   Poista