22.8.2014

Kynnenkasvatuskuvia

Oven karmi ja oikean käden pikkurilli tosiaan tekivät lähempää tuttavuutta ei niin kivoin seuraamuksin, mutta kynnenkasvatus edistyy. Tässä pari kuvaa viime aikaisista lakkauksistani, häveliäisyyssyistä kuitenkin kuvattuna vain vasen käsi ;-)

Pinkki ranskis valkoisella pilkkurivistöllä ja glitterillä. Pilkkujen oli tarkoitus optisesti pidentää kynsiä - myös sitä oikean käden nysää. Nuo keltaiselta vihvahtavat hiput ovat H&M Flakies -lakkaa.

Tässä kynsillä yhtä suursuosikkiani, heleän sinistä Golden Rose Holiday -tekstuurilakkaa, väri numero 55. Poikkeuksellisen onnistunut sävy, aikuinen nainen niin tykkää :-)!

No hyvä on, lopuksi vielä kynnenkasvatuskuva jossa alimmaisena näkyy myös oikean käden nysä:


Väriyhdistelmästä tuli aika kiva; holographicharmaa Kone Helsinki, glittermusta Kone Helsinki ja vaalean lila IsaDora tekstuurilakka Sugar Nails 135 Cotton Candy*.


* IsaDoran lakka saatu blogin kautta, PR sample.

12 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet. Eikä tuo vasen pikkurillikään niin pahalta näytä ja onneksi kynsien kasvaminen ei lopu :)

  VastaaPoista
 2. Mieletön tuo Golden Rose Holiday! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin - yksi kauneimmista lakoistani vaikkei mikään luksusmerkki olekaan.

   Poista
 3. Kauniita lakkauksia! Tiedän tuon tunteen, kun odottaa kynsien kasvamista. Juuri kun kaikki kynnet ovat samanpituisia, yksi katkeaa ja muut täytyy viilata yhtä lyhyiksi. Noh, onneksi ne kasvavat! Minulla on osa kynsistä vieläkin aika "heikossa hapessa", vaikka luovuin rakennekynsistä jo 1,5 vuotta sitten. Kyllä ne kasvavat, mutta osa kynsistä on vielä hauraampia, joten ne tietenkin katkeavat helpommin. Paljon olen kuitenkin käyttänyt vahvistavia aluslakkoja ja syönyt ravintolisiä, joiden pitäisi auttaa myös kynsien vahvistamisessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)

   Sama juttu täällä, eli häiritsee jos kynnet kovasti eri pituiset - pakko siis lyhentää ja uudelleen lyhentää muita. Hyvät kynsiet hoito- ja vahvistussysteemit sinulla. Niin ja ihanaa viikonloppua myös!

   Poista
 4. Onpa taas upeita kynsiä! Ja auts, katkenneet kynnet eivät ole kivoja.

  VastaaPoista
 5. Onko nuo siis sun omat kynnet! Todella kauniin muotoiset, ja ihmeen vahvat ilmeisesti. Itselläni liuskoittuu ja katkeaa etu- ja keskisormen kynnet hoidosta huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, luomulinjoilla mennään. Muistathan käsivoiteen, kynsinauhaöljyn ja vähintään värittömän lakan?

   Poista
 6. Ihania! Varsinkin tuo Golden Rose. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-). Sinisen sävy erityisen onnistunut ja kyllä, aina vain kovasti tykkään tekstuurilakoista.

   Poista