5.8.2014

Helpot kynsikoristelut - Sally Hansen Nail Art pen

Sain kokeiltavaksi Sally Hansenin uutuuden, Nail Art -kynsienkoristelukynän. Kätevästi vesiliukoinen tussi jolla tumpelompikin koristeluharjoittelu sujuu. Kokeilin useita erilaisia kuviota nudella lakatuille kynsilleni ja epäonnistuneet huuhtelin huishais vedellä pois. Kun sopiva kuvio onnistuu niin väritön lakkakerros vain sinetiksi päälle.

Sally Hansen Nail Art -kyniä Suomesta saatavilla ohutkärkiset valkoinen, keltainen, pinkki ja turkoosi, hinta kympin luokkaa. Aikuinen nainen ihastui tuohon monikäyttöiseen valkoiseen ja jäi kaipailemaan myös mustaa vaihtoehtoa.
ps. Alemmissa kynsikuvissa kokeilussa Sallyn pinkki Nail Art -kynä nuden ja pikkuhippuisen glitterlakan päällä. Huom. muista ravistaa kynää ennen käyttöä jotta jäljestä tulee tasaista.

Sally Hansen -sivuille KLIK

16 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköiset. Ihana tuo chinchillan värinen lakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-). Hauskasti kuvailtu väriä. Voisiko olla myös nutria, nude, hiekka...? Tuollaiset sävyt ovat suosikkejani.

   Poista
 2. Onpa helppokäyttöisen näköinen tuote -ainakin vasemman käden kynsien koristeluun. Mulla on vasemman käden koordinaatiossa opettelun paikka mitä kynsien laittoon tulee, olen niin täysin vasemman aivopuoliskon hallitsema ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevä on, vähän kuin sellainen jouluaskarteluissa käytettävä kulta- tai hopeatussi. Kynän säiliössä on kuula värin sekoittamista helpottamassa. Ja joo, minulta onnistuu koristelu oikealla, mutta vasemmalla kädellä..huhhuh ;-)

   Poista
 3. Mä tilasin joskus kiinaversion BPS:sta, ja sain sillä kerran tehtyä jotain koristelua. Sen jälkeen se kuivahti. Käänsin sen purkissa kuitenkin ylösalaisin ja muistaakseni sen jälkeen se toimi vähän aikaa.
  Ehkä tämä laadukkaampi voisi toimia vähän paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin vaikuttaa tiiviiltä korkki näissä enkä ole huomannut taipumusta kuivumiseen. Toivotaan että on pitkäikäinen!

   Poista
 4. Vaikuttaa kätevältä tuotteelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vesiliukoisuus on hyvä ominaisuus - voi harjoitella kuvioita lakan päälle ja vasta mieluisat sitten laittaa kestäviksi päällyslakan avulla.

   Poista
 5. Anonyymi6/8/14

  Pinkki vois käydä mulle, näyttää kyllä kätsyltä. T Tiina H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki on kiva ja kuvioiden tekeminen onnistui kohtuu hyvin myös vasurilla. Plussaa tosiaan tuosta vesiliukoisuudesta - ei tarvitse poistaa lakkauksia jos töpeksii, peseminen riittää :-)

   Poista
 6. Näyttääpä hyvältä. Osaatko sanoa, että mistä tuota saa Suomesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maiju

   Anteeksi viive vastauksessa! Kesti hetken ennen kuin sain tiedon varmistettua. Ko kyniä myyvät ainakin Anttilat, jotkin yksittäiset kempparit ja ystävämme Keskisen Vesa - eli Tuurin Kyläkauppa.

   Poista
 7. En edes ole tiennyt, että tuollaisia kyniä on olemassa! Ihan huikea keksintö! Tiedätkö, myydäänkö näitä ihan perus marketeissa tms.? Heti ostoksille nyt nyt! :) Tosi hienot kynnet! Liityn heti lukijaksi jos täältä saa näin hyviä vinkkejä!

  Oma nuori blogini osoitteessa http://kannattikokeilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tiesi tänne - lämpimästi tervetuloa lukijaksi! Kiitos myös kehuista - mukavaa olla avuksi. Sallyn kyniä tosiaan saa esim Anttiloista.

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 8. Vaikuttaa kivalta. Tuolla saa vaikka mitkä maalaukset tehtyä. Minulla on ollut tarroja ja liimattavia juttuja, mutta olen niin kömpelö, että ne eivät edes pinsetissä tunnu pysyvän eli hankala laittaa kynteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen valkoista kynää ja helppoa pilkkumenetelmää, onnistui vasurillkakin minulta vahvasti oikeakätiseltä.

   Poista