8.8.2014

Kauniit kesäkynnet; naps, nyyh ja näkemiin

Iloisella mielellä lakkailin kesäkynnet ja pilkkuttelin ne valkoisella. Mutta sen siitä saa kun antaa kynsien kasvaa ylipitkiksi... olisihan minun pitänyt muistaa. Kurkkaa myöhemmin samana päivänä otettu kuva, eli tuo alimmainen. Nyyhkis!

Oven karmiin onneton aikuinen nainen sitten tökkäsi pikkurillin ja naps - nyt tuntuu kuin koko sormi olisi katkennut.
Eipä auta kuin lyhentää muutkin..

12 kommenttia:

 1. Pikaista kasvamista kynsillesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä se tästä taas :-). Harjoitellaan pitkästä aikaa lyhyempikyntisenä olemista. Puolensa tässäkin, esim näpyttely näppärää.

   Poista
 2. Mä inhoan, kun käy noin, vaikka itsellä ei tosiaankaan mitkään hirmu pitkät kynnet ole. En vaan pysty olemaan niin, että yksi kynsi on erilainen kuin muut. Tosi nätit lakkaukset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myötätunnosta ja kannustuksesta:-).

   Sama juttu täällä, keskenään eri pituiset kynnet eivät minustakaan näytä kivoilta. Vaan ongelmana nyt se, että kynsi katkesi ns. juurta myöten. Noh, lyhensin kaikkia jo paljon ja aloitin heti tehohoidon - katsotaan mitä nysälle keksin...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Joo, tykkäsin noista lakkauksista itsekin. Vähän työläämpiä poistaa nuo mustahippuiset, mutta kivan näköisiä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Jep. Näin voi käydä kovemman kynsilaadun omaavalle. Ei liuskoittumista tms, vaan kertaheitolla naps. Tehostetusti taas kynsiöljyä, jos lisäisi kynsiini kosteutta ja joustavuutta.

   Terkkuja :-)

   Poista
 5. Onneksi ei käynyt pahemmin! Sääli noista kaunokaisista on kyllä luopua...:( Täytyypä katsella tuollaista edellisen postauksen kynää jostain, olisi joskus kiva kun olisi muutakin kynsissä kuin perusväri!

  VastaaPoista
 6. Ei hätää, kynteni onneksi kasvavat nopsaan. Sally Hansen Nail Art -kynät näppäriä ja se vesiliukoisuus on kiva ominaisuus myös; voi harjoitella koristelua monta kertaa ja vasta mieluisen kuvion onnistuttua lisää päälle värittömän kerroksen. Huom. Älä osta turkoosia kynää, minulla se värjäsi kynnen lakkakerrosten läpi. Valkoinen puolestaan ollut oikein hyvä. Palaan aiheeseen pian.

  VastaaPoista
 7. Mielettömän kauniit kynnet taas. Sulla on kyllä aina niin upeita kynsiä.

  VastaaPoista