13.8.2014

Kaunis ja kevyt huuliväri - Lumene Rasberry Miracle Lip Sorbet

Huulipuna & aikuinen nainen ne yhteen sopii :-). Aikaisemmassa kerroin kesämeikkini kulmakivinä olevan heleät huulipunat. Nyt kokeilussa on uudenlainen tuttavuus, nimittäin Lumenen huulisorbetti, tai "huulikiiltokynä" - viimeksi mainittu nimitys ei kyllä mielestäni oikein kuvaa tuotetta. Ainakin minun tapauksessani sana huulikiilto yhdistyy tahmeaan tuotteeseen joka ei pysy paikoillaan, hih lienee peruja 70-luvulta  ;-)

Kätevässä kierrettävässä kynämäisessä putkilossa oleva puna tuntuu huulilla mukavan keveältä, tuoksuu hennon marjaisalta ja kestää yllättävän pitkään. Positiivinen yllätys sekin että puna pysyi paikoillaan eikä lähtenyt vaeltamaan suunympäryksen pikku juonteisiin.

Sävy 19 Shimmering sun / Aurinko valaisee on raikas, aavistuksen vadelmaan taittava väri, erinomainen päivetyksen kanssa. Ilokseni se on saanut huulillani jopa parit komplimentit. Aikuinen nainen tykkää!

Niin innostuin tästä Lumenen Lip Sorbetista että ostin Shimmering Sunin kaveriksi hentoisen hopeahippusia sisältävän pinkin, värin nro 13 Blooming Meadow / Kukkaketo ( tax freessä 10,80e ).


ps. terveiset vielä Lumenen pakkaus-suunnitteluun: nätti ja kätevä puikko, mutta tekstit nuhjaantuvat esim meikkipussissa turhan nopsasti..

* väri nro 19 saatu testiin blogin kautta, PR sample

10 kommenttia:

 1. Onpa kivat sävyt! Varsinkin tuo 19 Shimmering Sun :) Itsekin omistan pari tällaista puikkoa (Lumenelta ja muilta merkeiltä), ja nämä on musta oikeasti todella käteviä! Väriä ja hoitavuutta samassa paketissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hoitavuus myös hyvä juttu. Shimmering Sunin väri on aika lailla täydellinen kesään ja rusketuksen kaveriksi, Blooming Meadow sopii luonnolliseen lookiin. Terkkuja!

   Poista
 2. Anonyymi14/8/14

  Aika huono olen hullipunaia käyttämään, mutta tällainen voisi olla kokeilun väärtti. Yleensä just sellainen paksun tuntuinen huulipuna ei käy minulle ollenkaan. t Leena T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raikas huulipuna on helppo kasvojen piristys. Kenties voisit toteutella puniin tallaisen keveämmän tuotteen kautta? Ainakin minä olen tykännyt huulikiiltokynistä :-)

   Poista
 3. Vaikuttaa tosi näppärälle pakkaukselle! 70-luvun huulikiillot, ne pallokärjelliset mintulle tai esanssimansikalle maistuvat =D Onneksi ovat hieman tuotekehittyneempiä nämä 2000-lukulaiset versiot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, ne ihanat tahmeat esanssikiillot pallokärkisessä lasiputkilossa! Ikävä tulee kouludiskoa ja hapuilevaa ensisuudelmaa ;-)

   Poista
 4. Tykkään ihan hirveästi näistä Lumenen kynistä. Loistava hinta/laatusuhde ja kivat sävyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat tunnelmat täällä.
   Terkkuja ja hyvää viikonloppua!

   Poista
 5. Heh, mulla on ihan samanlaiset! 19 on ollut kesällä ihanan raikas ruskettuneen ihon kanssa, ja vaaleampaa ja kiiltävämpää (tosin nro 12) olen levittänyt keskelle antamaan valoa. Ihana yhdistelmä. Jotenkin kyniä on hauskempi käyttää kuin huulipuikkoa, ja niitä onkin jo kertynyt monta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa - samoilla linjoilla siis menemme. Joko olet siirtynyt syksyisempiin väreihin, vai vieläkö on kesä?

   Poista