19.8.2014

Aikuinen nainen varoittaa tuhmasta turkoosista

Ajattelin ensin ettei näin rumaa kynsikuvaa kehtaa julkaista, mutta pakko on sen myötä lausua pari varoituksen sanaa koskien Sally Hansenin turkoosia Nail Art pen -kynää.

Parin viikon takaisiin ( tuolloin vielä pidempiin ) pinkkeihin ranskalaismanikyyreihin päätin kokeilla valkoista ja turkoosia koristelukynää. Pahoittelen heikkoa esitystä! Ja kerron että lakan poistovaiheessa paljastui ei niin kiva yllätys: turkoosi kynä oli värjännyt kynsiini rumat keltaiset juovat jotka eivät lähteneet pois millään. Erikoisempi juttu, varsinkin kun nuo kynät ovat valmistajan mukaan vesiliukoisia.

Valkoisen kynän kanssa en ole vastaavaa huomannut - mutta tuo tuhma turkoosi; sitä ei aikuinen nainen suosittele! Väritöntä aluslakkaa koristelun alla oli kaksi reilua kerrosta, eikä suojannut värjäytymiltä. Strange.


Onkohan muilla ollut ongelmia tuon turkoosin kynän kanssa?

14 kommenttia:

 1. Aika tiukkaa tavaraa vesiliukoiseksi! Noista kynistä ei ole kokemusta, mutta H&M:n turkoosi kynsilakka värjäsi joskus mun kynnet keltaiseksi. Olisikohan noissa turkooseissa jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätys tosiaan kun vesiliukoinen tuote kyseessä. Värjäytyneet kynnet ei kivat ollenkaan...murr!

   Poista
 2. Ja voisiko olla niin, että tuo turkoosi on yhteisvaikutuksessa allaolevien lakkojen kanssa aiheuttanut tämän värjäytymisen? Aika ilkeää kyllä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm..hyvä pointti! En tullutkaan ajatelleeksi yhteisvaikutuksen mahdollisuutta. Kenties kokeilen vielä toisen kerran eri lakkojen kanssa, tai sitten en - värjäytymät rumia.

   Poista
 3. Hmm. varmaan tapahtunut joku mystinen kemiallinen reaktio, että ovat kynnet päässeet värjäytymään. :/ Musta noi kynnet on tosi hauskat!

  VastaaPoista
 4. Voi tosiaan olla etteivät juuri nuo lakat soveltuneet kynän kaveriksi, mutta aika järkytys iski kyllä lakanpoiston jälkeen. Kiitos kannustuksesta :-)

  VastaaPoista
 5. Voi kun oli tuhma kynä ;) Kynnet muuten on kauniit ;)

  VastaaPoista
 6. Hei, kiva löytää uusi aikuinen nainen:-)
  Kynnet ovat...vähän pelottavat, mutta tuo pinkki kärki on IHANA!

  VastaaPoista
 7. Kunsii/Hannele anteeksi - vahingossa poistin tällaisen viestisi:

  " Mikään ei oo niin ärsyttävää, kuin se, että tekee mielestään pilalle menneet kynnet ja kaiken lisäksi ne vielä värjää kynnet "pilalle".
  Tuhma turkoosi otsikossa sai mielikuvituksen liikkeelle, hyi minua! "

  Kiitos siis hauskasta viestistäsi tuhma sinä ;-)

  VastaaPoista
 8. Olisiko alitajuisesti noin päässyt käymään ;-)

  VastaaPoista
 9. HArmittava turkoosi, sillä ulkoisestihan kynnet ovat mitä mainioimmat :) Mietin tuota vesiliukoinen -juttua, lähtevätkö pois ihan normaalisti vedellä käsiä pestessä eli on siis kertakäyttökoristelu?

  VastaaPoista