15.8.2014

Kultapilkkuinen omena - Shorter nude nails with yellow and golden dots

Pikkurilliäksidenttini jälkeen alkanut kynsienkasvatusprojekti etenee hyvin. Inspiraatio kultaisiin ja keltaisiin pilkkukoristeluihin tuli omenasta :-)

Vasen käsi ahkeran lyhennysviilauksen jälkeen.


Kynsionnettomuduen uhri on kultainen pikkurilli oikeassa kädessä, kivasti on jo tullut mittaa kynnentynkään. Ahkera käsivoiteen ja kynsinauhaöljyn käyttäminen varmasti auttanut.

Pilkkulakkauksessa käytetyt tuotteet:
 • aluslakka Lumene ( sorry, unohtui kuvasta )
 • nude Essie ( ruskealla lakkatipalla tuunattu liian vaalea Muchi, Muchi ) 2 kerrosta
 • kultaiset pilkut lyijykynän kärkeä käyttäen Vanhatapion ihanalla Fool's Goldilla
 • keltaiset pilkut Sally Hansen Nail Art -kynällä ( saatu blogin kautta, PR sample )
 • kirkas päällyslakka Quick Dry Top Coat H&M 
PS. Tuo Tiia Vanhatapion lakkapullo on esimerkki tyylikkäästä pakkaussuunnittelusta; soikea, kauniisti mattalasinen ja -korkkinen pullo kirkkaalla etiketillä. Aikuinen nainen tykkää!

Laitanpa tähän vielä kuvan pakkaussuunnittelua sivuavasta lappuasiasta...Ostamani Ciso-vekkipuseron kauluksessa oli poikkeuksellisen onnistuneet pikku liitännäiset: kapea korttimainen tuote/hintalappu, varanappi paperikuoressa, sinetti silkkinyörissä, musta nätisti leikattu samettinauha ja helmi.Terveisiä Cisolle & maahatuojalle!

Kivoja xl-kokoisia juttuja muuten tuolla tanskalaisella Cisolla - sivuille tästä KLIK

Ja kysymys: 
onko pakkauksen ulkonäöllä merkitystä?2 kommenttia:

 1. Ihanat! Syksyn kynnyksellä nudelakat alkavat taas vetää yhtä enemmän puoleensa. :) Ja kyllä, ainakin minun ostopäätökseeni pakkaus vaikuttaa - varsinkin, jos ostan "kalliimpaa" kosmetiikkaa (suom. en euron tuotteita Seppälän/Tokmannin alelaarista, kuten yleensä), odotan, että pakkaus on sekä esteettisesti miellyttävä, että käytännöllinen. Halpistuotteissa annan vähän enemmän anteeksi. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihana Hanna!

  Nudet ovat aina paikallaan ja tyylikäs perusjuttu johon palata. Pakkausasiat ovat minusta erittäin mielenkiintoisia. Mukava aina välillä pohtia omia valintojaan, esim miksi jokin tuote näyttää heti houkuttelevammalta kuin jokin sisällöltän suht sama toinen - ja kuinka paljon ekstraa on valmis kauniimmasta pakkauksesta ( purkki, pullo, kotelo tms ) maksamaan.

  VastaaPoista