11.3.2014

Testissä Lumene GLOSS & CARE -kynsienhoitotuotteet

Usein tulee esiteltyä värikkäitä lakkauksia tai blingiä, mutta nyt kurkistetaankin värilakan alle ja kynsinauhoihin.

Aikuinen nainen on tunnetusti varsin innokas kynsienlaittelija ja keskeisen tärkeitä apulaisia ovat käsirasva, kynsinauhavoide tai -öljy sekä tietenkin aluslakka. Mielenkiinnolla otin testiin Lumenen GLOSS & CARE - sarjasta kuiville kynsille tarkoitetun kynnenvahvistajan, korjaavan aluslakan, hoitavan ja tasoittavan Ridge Fillerin sekä kynsinauhavoiteen*.

Ridge Fillerille ei taida kunnolla olla vakiintunutta suomenkielistä nimeä, mutta tuo puhtaille kynsille laitettava tuote tasoittaa kynsistä mahdolliset uurteet / virheet tms ja toimii samalla vaaleana aluslakkana.  Kynnentasoittaja sopii myös ihan sellaisenaan käytettäväksi mikäli värilakat eivät miellytä. Lumene lupaa Ridge Fillerille myös hoitavan ominaisuuden; kätevä ja monikäyttöinen tuote - aikuinen nainen tykkää.


Keskimmäinen lakkapulloista sisältää liuskoittuville kynsille tarkoitettua korjaavaa ja suojaavaa aluslakkaa. Kynsien päistä ohuina liuskoina irtoavat ’levyt’ ovat merkki kynsien kuivuudesta, samoin kuin joustamattomat kovat kynnet, joille vahingon sattuessa usein käykin oikein huonosti ( kokemusta on ... ). Gloss & Care Kynnenkorjaajan luvataan tukevan kynnen tervettä kasvua. 

Äärimmäisenä oikealla on kynnen keratiinia vahvistavaa karpalon siemenöljyä sisältävä Gloss & Care Kynnenvahvistaja, joka muodostaa kynnelle vedenkestävän pinnan. Tuoteessa myös kynsien kellastumista ehkäisevä UV-suoja.

Lumenen kynsinauhavoidetta olen aikojen saatossa käyttänyt jo kaksi varsin riittoisaa pikku tuubia, hyväksi havaittu karitevoita ja kasvipohjaisia öljyjä sisältävä luottotuote joka kulkee käsilaukussani pienen Vitalis-purkin kaverina. Aikaisempi kynsinauhavoideputkilo taisi olla leveämpi ja lyhyempi, uusi muoto mukavan sutjakka. Tämä miellyttävän asiallinen ja kätevällä hoikalla annostelukärjellä varustettu putkilo on sopivasti meikkipussikokoa ja suurta plussaa Gloss & Care -tuotteille tulee tietenkin kotimaisuudesta.


Huom. kuvaan tupsahti voidetta liikaa, oikeasti tuosta riittää viidelle sormelle.

Lisää tietoa Gloss & Care -tuotteista Lumenen sivuilla KLIK

* tuotteet saatu testiin blogin kautta

4 kommenttia:

 1. Anonyymi11/3/14

  Hyvä vinkki, kiitos!! En ollutkaan huomannut että Lumenella tällaisia - toi tasottaja voisikin olla mulle sopivaa. t. TiinaH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiina ja kiitos kommentistasi. Ridge Filler toimi kynsilläni oikein hyvin, peitti jopa pienen paikkauskohdan ja sai värilakan tasaiseksi.

   Poista
 2. Voisinkin harkita kokeilevani tuota Lumenen liuskottuville kynsille tarkoitettua hoitolakkaa, mun kynnet liskottuu ihan kauheesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Lumenen Kynnenkorjaaja vaikuttaa kelpo tuotteelta. Laittaisitko sähköpostiini osoitteesi, sinulle on pieni yllätys :-)

   Poista