20.3.2014

Nail Art Pen & Brush - salaa fiksu ja monitoiminen

Onko sinulla tällainen kynsien koristeluun tarkoitettu edullinen Nail Art Pen & Brush? Näitä on saatavilla monen merkkisiä ja - värisiä; valkoisen, mustan ja hopeisen Wild & Mildin olen joskus ostanut Seppälästä. Entä oletko huomannut että kyseessä todellakin Pen & Brush?

Kesti nimittäin hyvän aikaa aikoinaan ennen kuin aikuinen nainen tajusi että kyseessä on näppärästi kaksitoiminen tuote, siis sekä sivellin että kynä samassa. Korkkia kiertämällä paljastuu kapea kynsikoristeluun tarkoitettu sivellin ja korkkia vetämällä ohutteräinen kynsienkoristelukynä.

Ihanainen Paumau ihmetteli blogissaan että mikä on tuo pullon pohjaan teipattu pienenpieni metallinen "kiekura", -no sehän on kätevä avaamistyökalu koristelukynän tukkeumien varalle. Voidaan todeta että tämä tuote on salaa sekä fiksu että monitoiminen :-)
8 kommenttia:

 1. Sain synttärilahjaksi Henkkamaukan vastaavan tuotteen, ja minullakin kesti melkeinpä nolostuttavan kauan tajuta, miten se toimii. :D Vielä en ole tuotetta testannut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hauska kuulla etten ollut ainoa jolla lampun syttyminen otti aikaa ;-)

   Poista
 2. Hahaa =D Eikä olisi vielä varmasti tähän päiväänkään menessä tajunnut noin hyvin piilotettua salaisuutta ellei ihanainen F and F olisi sitä minulle paljastanut ;) Olen muuten melko vakuuttunut kuviesi perusteella, että kyse on samasta tuotteesta kuin ne ostamani, niistä vaan puuttuu tuotetarrat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)! Ja hop koristeluita tekemään - ehdottaisin vaikkapa sillä koristelukynäpäällä pilkkuja värilakan päälle. Helppoa ja hauskaa.

   Poista
  2. Isompi likka jo kynsiään nokalla koristeli ja täytyy sanoa, että 11-vuotias, vasta kynsien maalailua aloitteleva, onnistui saamaan kivan näköistä jälkeä.

   Poista
  3. Kivaa! Laittakaahan joku kerta koristeluita näytille blogiisi. Terkkuja :-)

   Poista
 3. Itse olen koristellut kynsiä hammastikulla =) Viilaan tai hion tikun pään isommaksi ja otan kynsilakkapullosta lakkaa esim. sanomalehdelle ja siitä vaan pilkuttamaan.....

  VastaaPoista