17.3.2014

Aikuinen nainen lukee: Nails, Nails, Nails - 25 Creative DIY Nail Art projects

Taas on tutkittu kirjaston hyllyt huolella ja löytyikin kivaa kynsiharrastajalle. Madeline Poolen näppärän kokoinen ja ja hyviä vinkkejä sisältävä kirja Nails, Nails, Nails - 25 creative diy nail art projects ( 2013 ). Jokaisesta kynsimallista on kolme sivua varsin tarkoin ja havainnollistavin ohjein. Iloisia, raikkaita ja sellaisiakin malleja, joilla mahdollisuus onnistua vaikkei kynsienkoristelukokemusta niin kovasti olisikaan.

Aikuinen nainen ihasteli mm. kannessa olevia raidallisia, sekä Negative Space - ja Mosaic -kynsiä. Kunhan vielä vain saisi aikaiseksi... ;-)

6 kommenttia:

 1. Oi kun kivan oloinen kirja! Vaikuttaa siltä, että erilaisia ideoita olisi aika paljon valittavana :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos piristävästä kommentistasi Dahlia! Vasta hiljan keksin että tosiaan, kirjastostakin voi löytyä kynsienlaittelijalle mielenkiintoista luettavaa. Tässä huolellisesti toteutetussa ja -kuvatussa kirjassa montakin innostavaa koristelumallia ja ohjeet yksityiskohtaiset.

  Ihanaa kevätpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi17/3/14

  Täyyykin mennä katsomaan löytyiskö meidänm kirjastosta tätä. Ruudulliset tai noi Cubic -kynnet olisivat hienot!! Tulisitko lakkaamaan :-D

  t. TiinaH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hauska ajatus :-). Onnea kirjan metsästykseen!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Maiju. Tällaisia kynsikirjoja on mukava tutkailla ja samalla suunnitella tulevia kynnenkoristeluharjoituksia.

   Poista