26.3.2014

Aikuinen nainen lukee ja suosittelee - kaunis turhuus & karsiminen

Heipä hei lukijani! Tänään haluan suorastaan suitsuttaa Laura Honkasalon loistavaa kirjaa "Nuukaillen - eli kuinka pelastin kukkaroni ja maailman".

Runsaasti ajankohtaista ajatuksen aihetta varsin sujuvassa muodossa, hyviä vinkkejä ja bonuksena kiva puhutteleva kirjoitustyyli. Aikuinen nainen on Laura-fani. Pidin kovasti myös hänen aikaisemmasta kirjastaan " Kotikutoista -itsetekemisen ihanuudesta" ja ilahduin kun verkossa huomasin niinkin ennakkoluulottoman yhdistelmän kuin Elle-lehti ja Lauran blogi. Pisteet Ellelle!

Nuukaillen-kirja tempaisee mukaansa ja pysäyttää miettimään omia kulutustottumuksiaan. Täytyy sanoa että kirjailija on jälleen loistavasti ajan hermolla ja on myös poikkeuksellisen rohkea nainen, kun uskaltaa ottaa käsittelyyn vaikkapa liiallisen käsityöinnostuksen ja -kierrätysmuodin.

Terveisiä ihanalle Lauralle!
Laura Honkasalon Blogi Elle-lehdessä KLIK

Näin kustantaja Kirjapajan sivuilla 

"Kun kukkaronnyörit kiristyvät, mummon säästövinkit tulevat tarpeeseen ja pula-ajasta voi oppia. Uusi elämäntilanne sai kirjailija Laura Honkasalon pohtimaan kulutustaan ja tutkailemaan, miten entisinä aikoina on säästetty ja pärjätty.
Voiko kaunista turhuutta rakastava nykynainen oppia yhtä järkeväksi kuin esiäitimme? Miten ostolakko ja kosmetiikankarsimiskuuri vaikuttavat arkeen? Löytöretkeily nuukailun maailmassa voi tarjota yllätyksiä ja itsetekemisen iloa. Kokeileminen kannattaa, ja ystävien kesken voi jakaa hauskimmat ideat rikkaruohoherkuista kierrätysmekkojuhliin."
4 kommenttia:

 1. Anonyymi26/3/14

  Kiitos vinkistä. Tätä on nyt tullut pari vuotta tiiviisti harrastettua : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :-). Lukiessani tätä ajattelin että varmasti sopisi sinullekin.

   Poista
 2. Kävinpä lukaisemassa muutaman Honkasalon blogikirjoituksen ja kirjastosta yritän lainata tuon kirjan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa! Tykkään Lauran ideoista, suoruudesta ja tavasta kirjoittaa. Toivotaan että lukijoita löytyy sekä hänen kirjoilleen että blogille.

   Poista