14.3.2014

Mustikkajugurttia kynsille - White, rose and lilac Skittle-style Nails

Tällä kertaa ollaan jugurttitunnelmissa ;-). Tai joo, taitaa kullostaa hieman hassulta - valkoisesta ja vaaleanlilasta vain jotenkin tuli mieleen ikilempparini, Valion perinteinen mustikkajugurtti.

Ja näin syntyi iloinen mustikkajugurttisekoitus a'la aikuinen nainen:

Peukalon kynnellä perusvalkoinen nimetön lakka, keskisormella Mavalan Frozen Berry nro 184 ja muut IsaDoran* Ray of Light -sarjasta hennosti vaaleanpunaista Wonder Nail nro 780 Opalinea ( pikkurilli, nimetön ja etusormi ).

Pikkurilliin koristeeksi valkoinen Golden Rose Graffiti Nail Art nro 01 ja nimettömään sipaisu IsaDoran kauniin monivärisenä kimmeltävää hologlitteriä Holographic Nails Lilac de Luxea nro 878.


Täytyy sanoa että Frozen Berryn väri on herkku! Ja jostain kumman syystä kovasti tykkään myös Mavalan pullosta, pieni ja söpö. Hauskaa sekin, että ko. minipullon ulkoasu on pysynyt samana vuosikaudet, muistelen lukeneeni että lanseeraus oli vuonna 1962. Jotkin asiat sentään säilyvät muuttumattomina :-)

Onko sinulla kynsilakkapullomuistoja aikojen takaa?

* IsaDoran lakat saatu blogin kautta

2 kommenttia:

  1. Muistan kyllä Mavalan lakkapullon lapsuudestani, äitini kätköistä. Hassua, mutta en kuitenkaan muista, että äitini olisi kysiään lakkannut. Ehkä pullo oli vaan koristeena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omalla äidilläni taisi olla nude Revlon ja tädilläni hennon helmiäistä Mavalaa sekä Cutexia. Heh, kovasti jääneet mieleeni nuo - olisiko ollut orastavaa kynsilakkahulluutta minussa jo pikku tyttönä ;-)

      Poista