21.3.2014

Ombretto Quintetto eli ruskea luomiväriviisikko Flormar 07

Useissa kauneusblogeissa aikuinen nainen on ihastuksesta huokaillen katsellut komeita ruskean sävyisiä luomiväripaletteja tyyliin Naked3. Vaan koska luomiväriharrastuksissa on ollut pitkän pitkä tauko, kannattanee harjoitella hieman edullisemmilla paleteilla näin alkuun. Kone Helsinki / Flormar - kynsilakat ovat tuttuja ja hyväksi havaittuja - nyt yllätyksekseni löytyi kaupasta kivannäköinen luomiväripaletti Flormar 07. Tarjoustalo / Robin Hoodin hinta vain 5,90e - nice!

Samanlainen paletti oli tarjolla myös sinisen ja vihreän sävyissä, mutta päädyin kuitenkin turvalliseen ja aikuisen meikkiin sopivaan ruskeaan. Mukavasti mattaiset värit ovat hienojakoisia ja pigmenttiäkin on hyvin. Näin edulliseksi tuotteeksi kotelo yllättää jämäkkyydellään, mukavaa sekin että sivellin / applikaattori kuuluu pakettiin.


6 kommenttia:

 1. Onpas siinä kivat väri, mitä mainioin arkimeikkipaletti.

  VastaaPoista
 2. Joo, ruskeat ja matta on aina turvallinen valinta aikuisempaan meikkiin, bonuksena hintakin mukavan edullinen. Jäin miettimään myös sinisävyistä palettia...

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Onpas kivat värit. Yhtään palettia enkä irtoväriä kyllä tarvitse, kun meikkihylly notkuu entisistäkin. Koitan siis pysyä vahvana seuraavalla Tarjoustalokäynnilläni (näkis vaan ;))!

  VastaaPoista