25.9.2014

Aikuinen nainen vierailulla: Lush - Fresh handmade cosmetics

Läpikulkumatkalla Helsingin Asematunnelissa huomasin kyltin Lush. Maineikas käsintehtyyn kosmetiikkaan keskittyvä Lush on rantautunut Suomeen aikaa sitten, mutta vasta nyt aikuinen nainen kävi siellä ensimmäistä kertaa.

Mielessäni siinsivät blogeista ja aikakauslehdistä lukemani jutut tuoksutaivaasta ja ihanista kylpytuotteista. Yllätyksekseni Lushin nätissä myymälässä oli noiden houkuttelevien painon mukaan myytävien saippuapalojen ja erilaisten kylpypallojen lisäksi paljon muutakin kiinnostavaa, mm. hierontapaloja, parfyymejä, ihon- ja hiustenhoitotuotteita.

Miltä kuulostaisi tuorenaamio mustikasta tai vehnänoraasta, toffeentuoksuinen kaurasaippua, kiinteässä muodossa oleva shampoo, -parfyymi tai -seerumi, sitruunasaippua, ruusuinen kylpysuola tai hammastahnatabletti?








Hyvä on, myönnetään, aikuinen nainen taisi vähän ihastua Lushiin :-).  Seuraavaan visiittiin on kyllä varattava runsaasti aikaa - niin paljon kivaa tutkittavaa siellä.

Lushin sivuille KLIK

ps. pahoittelen kuvien kännykkälaatua; ohikulkumatkalla kun visiittiin noin vain intouduin

15 kommenttia:

  1. Minä tykkään noista, kovin monet vaan tuoksuvat liian vahvasti nenääni joka ei meinaa sietää voimakkaita tuoksuja.

    VastaaPoista
  2. LUSH on ihana <3

    Paras käyttämäni tuote on ollut seerumipala, joka hellii kuivaa ihoa. Mustikkanaamio oli hauska ja toimiva. Minusta tuli hetkessä aito Smurffiina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naamiot tosiaan näyttivät herkullisilta, pitäisi kyllä kokeilla.

      Poista
  3. Vaikka rakastan tuoksuja, niin Lushin kauppa on sellainen, jossa en pysty kovin kauaa olemaan. Tulee etova ole. Senpä vuoksi myös tuotteet ovat jääneet minulle hieman vieraiksi. Verkkokauppaa olen selaillut sillä silmälle, että joskus voisi kokeilla sitä kautta tilaten jotain. Lushillahan on minia hauskoja ja jopa innovatiivisis tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksuasiaan en pikavisiitin perusteella osaa vielä sanoa, mutta kekseliäitä tuotteita heillä kyllä useita.

      Poista
  4. Täytyy todeta, että hieman sama juttu käynyt tuolla steissillä, huumaava tuoksu kutsuu luokseen. Vielä en ole astunut sisälle, olen jostain kehittänyt mielikuvan, ostosten estäjän, että tuotteet ovat hurjan hintavia. Voipi olla että Lush myymälässä jos työskentelisi voisi tulla päänsärky, mutta jos ajattelee että jonkun ihanan pikkupalan toisi kotiin, niin kotona tuoksuisi varmasti ihanalle, niin koti, kuin kroppa.

    Kivaa torstaita toivottelee Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä pointti tuo kodin tuoksuasia ja mukavaa torstaita myös sinulle aina niin pirteä Tiia.

      Poista
  5. Eih, oisitpa muistuttanu pari päivää aiemmin.. :D Ite en oo myöskään käyny tuolla mutta kovasti houkuttais, ja mies ois ollu just tiistaina työkeikalla ihan noilla nurkilla, ois voinu kinuta et käy ostoksilla. Toi sitruunasaippua kiehtoo, ja se lemony flutter on semmonen mitä ois ihan pakko saada testattua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Lemony flutterista olen kuullut paljon hyvää, sellainen täytyisi varmaankin hankkia minunkin.

      Poista
  6. Olen käynyt ihastumassa Tallinnan Lushiin. Sain näytepurkkeja ja seuraavalla Helsingin reissulla taidan hankkia Face Georgeous -voidetta ja muutaman kosteuttavan naamion.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naamiot vaikuttivat tosi kiinnostavilta ja varmasti myös lahjatarkoituksiin kaupasta löytyisi kaikkea kivaa.

      Poista
  7. Mä kävelen usein tästä ohi... pitää joskus jaksaa avata tuo ovi ja marssia sisään ;)

    VastaaPoista
  8. Tutustuin Lushiin viime syksynä Göteborgissa, eihän tällainen tuoksufriikki voi ohittaa sellaista huumaavan pökerryttävää tuoksusekamelskaa käymättä sisällä! Täytyy kyllä sanoa, että kaupassa vierailu saa hajuelimet jokseenkin sekaisin hetkeksi ;)

    VastaaPoista