19.9.2014

Alessandro Pro White French with Red

Kirkas punainen on viime aikoina viehättänyt ja taas aikuinen nainen on ollut harjoittelemassa unelmiensa vintagetyylistä puolikuumanikyyriä. 

Alessandron punainen on sävyltään täydellinen ja varsin kiinnostava on heidän uutuuslakkansa Pro White French Nail Effect Polish. Pro White French on maitomainen läpikuultava valkoinen lakka joka sopii erityisen hyvin ranskalaisen manikyyrin pohjaksi, tai puolikuuhun kuten tässä.

Vasemmalta oikealle: kirkas monitoimilakka Alessandro Multitalent*, punainen Alessandro*, maitomainen Alessandro Pro White French* ja kynsifanin paras ystävä, kunnollinen lasiviila*.
Yrityksistäni huolimatta lakkarajasta ei tullut niin tarkka kuin toivoin, joten päädyin lisäämään valkoiset pilkkurivistöt. Punainen ja valkoinen - aika raikas yhdistelmä :-)

Pro White French jää ehdottomasti vakituiseen käyttöön samoin kuin tuo hyväksi havaittu ja komean kiillon antava Alessandron Multi Talent -monitoimilakka (josta aikaisempi postaukseni täällä).

Alessandro-tuotteita myy muun muassa Sokos KLIK. Muut jälleenmyyjät löydät täältä KLIK* tuotteet saatu maahantuojalta testiin blogin kautta, PR sample

10 kommenttia:

 1. Upea näky, kyllä noilla voi lähteä wau mielellä kohti viikonloppua. .)

  Kivaa viikonloppua toivottelee Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikaisemmin en kovin tykännyt kirkkaan punaisesta, mutta mieleni on muuttunut. Klassinen punainen on oikeastaan hieno, vielä kun oppisi tekemään rajauksen siistiksi.

   Aurinkoista viikonvaihdetta!

   Poista
 2. Kauniin värinen lakka ja nätit kynnet!

  VastaaPoista
 3. Oi miten kauniit kynnet! <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet!! Tykkään myös tosi paljon vintagehenkisistä lakkauksista ja tämä kesänä löysin myös kirkkaan punaisen uudelleen! 💝 Tällaistakin voisin kokeilla sitten joskus kun taitoja olisi kertynyt enemmän. Ei ole nimittäin mikään helppo pakkaus tämä. Sinä osaat! 😊

  VastaaPoista
 5. Siis piti sanomani *lakkaus mutta automaattikorjaus ehti puhelimella väliin.. 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Meillä molemmilla siis vintage- ja punaiset kynnet -innostus, kivaa :-). Puolikuumanikyyriä on monta kertaa jo harjoitellut, hih - toivotaan että joku kerta vielä onnistun kunnolla.

   Aikaisemmassa postauksessani vinkkiä
   http://funkyandfifty.blogspot.fi/2013/04/herkkaa-pastellia-kynsilla-rose.html

   Poista
  2. Kiitos vinkistä! Kurkistan.. 💝

   Poista