17.9.2014

Aikuinen nainen testaa: rakeeton kuorinta-aine V 10 Plus Water Based Peeling Facial Mask

Kasvojen kuorinta-aineet ja erilaiset kasvonaamiot ovat oivallinen tapa hemmotella itseään ja ihoaan. Iän myötä olen pikku hiljaa vieroittautunut rakeita sisältävistä kuorinta-aineista ja etsinyt hellävaraisempia vaihtoehtoja.

Sain kokeiltavaksi jännittävän japanilaisen kuorinta-tuotteen, vesipohjaisen, riisinkuori- sekä merileväuutetta sisältävän V 10 Plus Water Based Peeling Facial Maskin*. Kaikille ihotyypeille kuulema sopiva V 10 Plus Peeling ei ole ns. kemiallinen kuorinta eikä sisällä rakeita. Erikoista!

Kirkasta tuoksutonta geeliä pyöritellään sormin kuiville puhtaille kasvoille ja hetkessä geeli alkaa muodostaa valkoisia kertymiä, joissa mukana kuollutta ihosolukkoa. Huuhdellaan runsaalla vedellä ja samantien iho tuntui puhtaammalta ja kirkaammalta kuin ennen. Koukuttava tuote, aikuinen nainen tykkää! Pikkuisen on kyllä hupaa tavaraa, joten ihan kolmea kertaa viikossa ei taida raaskia käyttää.

Ollapa kemisti niin voisi ymmärtää mihin tuotteen taika perustuu ja pikkuisen jäin puntaroimaan tuota yleensä ihoa kuivattavan alkoholin osuutta tuoteluottelossa. 
Putkilossa 50 ml, myynti apteekit ja hinta n. 35e.

ps. Lopuksi pieni varoituksen sana: noudata viiden sekunnin aikasuositusta ja huuhtele V 10 Plus -kuorinta-aine huolellisesti pois iholta. Hiusrajaan jäänyt geeli nimittäin tarrautui jämäkästi ihoon & ihokarvoihin pieniksi kokkareiksi. Hih, kokeiltu on ;-)

Sarjassa on useita kiinnostavia tuotteita, muun muassa hyvä valikoima seerumeita.
V 10 plus -sivuille KLIK

* tuote saatu testiin blogin kautta, PR sample

14 kommenttia:

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta - mahtaisikohan tuo sopia myös couperosaiholle, kun siinä ei rakeita ole? Ihan uusi tuotemerkki minulle - on se kiva, että täällä blogistaniassa löytää vaikka mitä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-). Uskoisin että tällainen rakeeton olisi couperosa-iholle hyvä.

   Poista
 2. Tuo on mainio tuote! Olen käyttänyt nyt yhden tuubin sitä ja se tosiaan kirkastaa ihoa mukavasti. Helppo kuorinta, jonka ainoa huono puoli on nuo leukaperien untuvakarvoihin jäävät kokkareet. Olen joskus ronskisti vetänyt ne partahöylällä pois, vaikka froteepyyhe saattaisi auttaa myös.

  Seerumit olivat apteekissa superkiinnostavan näköisiä, korkeasta hinnasta päätellen myös supertehokkaita. Kussakin on vain yhtä tehoainetta. Olen alkanut käyttää kosmetologin suosittelemaa Medik8-sarjaa ja aloittanut siinä puhtaalla c-vitamiiniseerumilla päivävoiteen alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi untuvia ;-). Ja nuo seerumit kiinnostavat minuakin kovasti.

   Poista
 3. Tämä on ihan loistotuote! Hehkutin tätä myös kauneusblogissani :) Seerumeista suosikkini on A-vitamiini, josta olen myös kirjoitellut blogiini. Ihola Oy on ilmeisesti myös I love me -messuilla marraskuussa, joten sieltä aion kyllä hankkia taas yhden uuden seerumin, jos heillä on tarpeeksi houkutteleva messutarjous ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin piipahtaa heidän messuosastollaan, hyvä vinkki - kiitos.

   Poista
 4. Tää on hyvä kuorinta, ei ärsytä edes omaa pintakuivaa ihoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin oikein hyvät ensikokemukset. Ainoa miinus on putkilon sisällön hupeneminen kun helppous houkuttaa kuorimaan usein :-)

   Poista
 5. Oi kuulostaa ihanalta ja nämä V 10 tuotteet kiinnostavaa todella paljon. Ensimmäisenä haluaisin testata seerumia. Josko I Love Me messuilta vaikka löytyisi.

  Ihanaa iltaa. <3

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, ihanaa iltaa myös sinulle! V 10 -seerumit kiinnostavat myös minua, hih tässä iässä on tutkittava kaikki oljenkorret ;-)

   Poista
 6. Tervetuloa I love messuille osastolle 6h101! Kaikki tuotteet ovat tarjouksessa :)

  VastaaPoista
 7. Mullakin on tämä, ja tykkään! Iho tuntuu heti pehmeämmältä :) Alkoholista en huolehtisi tällaisessa poishuuhdeltavassa tuotteessa, mutta iholle jätettävässä voiteessa se on ainakin omalle nassulleni huonompi juttu.

  VastaaPoista