30. syyskuuta 2014

Ihoa kiinteyttävää ylellisyyttä: Payot Perform Lift Intense


Sain testiin ripauksen luksusta, eli ranskalaisen Payot-kosmetiikkasarjan tuotteita jotka sisältävät yhdistelmän luonnon raaka-aineita, korkeita aktiiviainepitoisuuksia ja viimeisintä tuoteteknologiaa. Payot Perform Lift -sarja on uutuus, joka on kehitetty aikuisempien kasvojen ihoa napakoittamaan ja hoitamaan.

Pari viikkoa olen nyt käyttänyt muun muassa wakame-uutetta, kaksois-sidoslinkitettyä hyaluronihappoa ja e-vitamiinia sisältävää Payot Perform Lift Intense* -voidetta ja täytyy sanoa että olen ihastuksissani. Ylellisen paksu ja helposti imeytyvä voide tuntuu heti hyvältä iholla ja jo muutaman päivän käytön jälkeen alan uskoa myös kasvojen pieneen kiinteytymiseen. Voiteessa on miellyttävä mieto tuoksu ja tyylikäs pakkaus on lasia.


Valmistajan sivuilla Payot Perform Lift Intese -voiteesta näin:

Main active ingredients

- Acti-lift complex: Acts at every level of the skin.
- Wakame extract: Restructures the extracellular matrix (stimulates the production of elastic fibres, improves their quality and their assembly).
- Renovating peptide: Reinforces dermis/epidermis cohesion.
- Hyaluronic acids: (cross-linked and high molecular weight) Plumps, smoothes, and lifts the skin surface.
- Lipopeptide: Stimulates elastin synthesis, recreates a functional architecture.
- Vitamin E: Regenerating and revitalising.
 

Oikealla päiväkäyttöön tarkoitettu Payot Perform Lift Intense - tästä aikuinen nainen tykkää!  Vasemmalla olevaa Perform Sculpt Masque -kasvonaamiota kokeilen vielä pari kertaa ennen kuin voin kertoa siitä enemmän.
Payot-sivuille KLIK
Payot-tuotteita Suomessa myyvät kauneushoitolat löydät täältä KLIK
Payot Facebookissa KLIK

* tuote saatu testiin blogin kautta, PR sample

8 kommenttia:

 1. En olekaan aikaisemmin kuullut tästä sarjasta. Täytyypä tutustua tarkemmin jossain vaiheessa! Jään odottamaan kokemuksiasi tuosta kiinteyttävästä naamiosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä toinen kasvonaamioita rakastava :-). Vähän eksklusiivisemmassa kategoriassa Payot ehdottomasti tutustumisen arvoinen sarja.

   Poista
 2. Aivan uusi sarja minulle. Täytyy pistää korvan taakse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Ainakin minun viisikymppiselle iholleni tämä on nappituote ja hienoa että tällainen erityisesti aikuisemmalle iholle kehitetty sarja tuli markkinoille.

   Poista
 3. Payot on sarja, joka on kiinnostanut minua jo pitkään. Vielä ei vaan ole tullut tilaisuutta vastaan testailla, ehkä tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin suht uusi tuttavuus, laadukkaan ja hyvän kuvan sain kyllä ihan heti.

   Poista
 4. Payot oli ennen myynnissä kemppareissa, mutta taisin olla silloin lapsi vielä. Luuhasin vaan kaikissa lähiseudun kemppareissa jatkuvasti. Sitten se hävisi. Kosmetologi kehui kerran, että oli saanut käyttään ja myyntiin tämän vanhan sarjan ja että on kuulemma laadukas. Siltä tuokin voide vaikuttaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kivoja kempparimuistoja!

   Tuosta tuli mieleen muutaman kesän takainen Seinäjoen visiittini ystävättären kanssa - keskeltä kaupunkia löytyi todedellinen aarre: aito vintagehenkinen vanhemman rouvan pitämä kemikalio - voih, muistaisinpa liikkeen nimen..

   Poista