12.9.2014

Hienostuneet huurteiset helmet - Lumene Nude & Matt

Yksi kauden trendiväreistä on nude ja nyt on ilo esitellä nudea hienostuneimmillaan, nimittäin Lumenen Nude & Matt -syyskokoelman uutuuslakat Frosted Matt ja Frosted Pearl.

Avatessani Lumenen pakettia ihmettelin värien samankaltaisuutta, mutta eihän se niin ole. Lähempi tarkastelu paljastaa lakkojen hienoudet; Frosted Pearl -lakoissa on erikoinen himmeän huurteinen helmiäinen ja Frosted Matt -cremelakoissa huurteinen mattapinta. Aikuinen nainen ihastui erityisesti noihin huurrehelmiäisiin saman tien - tyylikäs lakka!

Suosikkia lakkanelikosta on vaikea valita, kaikki viehkon kauniita. Frosted Pearl -lakoista väri nro 36 Himmeää valoa on beige ja väri nro 35 Aamuinen sade vivahtaa hennosti roosaan. Matta väri nro 33 Utuharso on klassinen nude ja väri nro 34 Pilvipouta on puuterinen maitomainen vaalea. Molempien lakkalaatujen jännää pintaa tekee mieli silitellä :-)


Lakat vasemmalta oikealle:
 • Lumene Gel Effect Frosted Pearl 36 Himmeää valoa
 • Lumene Gel Effect Frosted Pearl 35 Aamuinen sade
 • Lumene Gel Effect Frosted Matt 33 Utuharso
 • Lumene Gel Effect Frosted Matt 34 PilvipoutaGel Effect Nude & Matt -lakat* 5ml / hinta 5.90e. Nämä kausivärit myynnissä rajoitetun ajan.
Nude & Matt Trend Collection -syyskokoelmasta Lumenen sivuilla KLIK

ps.


* tuotteet saatu valmistajalta testiin blogin kautta, PR sample

12 kommenttia:

 1. Kauniin pehmeitä värisävyjä ovat kaikki, vaikea on noista valita suosikkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin ajattelin tuon vaaleimman hieman hankalaksi, mutta ei - hyvin nätti sekin. Tosin valkoisen/melkein valkoisen cremelakan tapaan vaatii lakkaajalta tarkkuutta.

   Poista
 2. Nää on kaikki niin ihania! <3

  VastaaPoista
 3. Aaaaah, näitä on pakko päästä kokeilemaan! Rakastan nudelakkoja JA mattapintaisia lakkoja, joten nämä vastaavat minulle täydellisyyttä. :D

  VastaaPoista
 4. Kommentti lähti liian aikaisin matkaan, joten uusi yritys ;) (Edellistä kommenttia ei tarvitse julkaista) Hihkaisin jo jossain toisessakin blogissa, että haluan nämä kaikki! Niin kauniin sävyisiä ovat. Ja sinun kyntesi ovat kyllä niin upeat! Katkennut kynsikin on jo melkein kasvanut muiden mittaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana :-). Kyllä se pikkurillin kynsi sieltä pikkuhiljaa. Pitäisikin reippaasti ryhtyä lyhennys / viilaushommin taas jotta päästäisiin yhtenäisempään rivistöön .

   Poista
 5. Oi mitkä ihanat sävyt! Nämähän kelpaisivat ihan kaikki :)
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, tykästyin kaikkiin. Ja mukavaa vkl sinulle myös!

   Poista
 6. Täydellinen sävykimara. Tahtoo. ;) Vaikka minua häiritsee huurrepinta, mutta päälle värintöntä kiiltävää, niin siitähän se suttaantuu. :)

  Kaunista ja kuulasta syysviikonloppua!

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klassinen kiiltävä pinta lakoissa hieno, mutta myös näille kannattaa antaa mahdollisuus ;-) Esim tuon mattahelmiäisen pinta on mielestäni sellaisenaan oikein kiva, soft matt.

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista