28. syyskuuta 2014

Hohtomattaiset silmäkynnet

Tasamittaisuutta edelleen metsästävä aikuinen nainen tarttui taas viilaan -oli kynnenlyhennysaika ja Frosted Matt -lakka innosti vinkeisiin silmäkynsiin. Lumenen Nude & Matt -syyskokoelman lakkanelikosta tämä vaalea nro 34 Pilvipouta on hieman vaativainen peittämisen suhteen, mutta väri on kuin kinuskijäätelöä - nam.Mielenkiintoinen on lakan hohtomattainen pinta, ja nuo pilkut kuin pienet silmät. Kynsillä neljä kerrosta Pilvipoutaa*, pilkut tehty mustalla matkatuliaislakalla. En lisännyt päällyslakkaa, jotta kontrasti matan ja normilakalla tehtyjen silmien välillä säilyy.

* vaalea lakka saatu blogin kautta, PR sample

8 kommenttia:

 1. Sinulla on tosi kauniit kynnet, ja kuulostavat tekstin perusteella omilta;)
  Mattalakka on vielä outo ilmiö minulle, en tiedä, pitäisinkö siitä omilla kynsillä. Mattahuulipunaakaan en ole oikein sulattanut koskaan, mutta näin töissä yhdellä naisella kauniit punaise mattahuulet, sellaiset just kissed -huulet. Ajattelin että hän oli varmaan töpöttänyt värin sormella ilman turhia rajauksia ja se näytti tuoreelta ja raikkaalta. No, oli viisitoista vuotta nuorempi nainenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista, omat luomut ovat.
   Mattalakka on sellainen ovelampi juttu ja ehkäpä vaatii lakkaajalta tarkkuutta. Makukysymys myös, että pitääkö enemmän kiiltävästä pinnasta vai matasta.

   Sama juttu mattahuulipunan kanssa. Ja Virpi, eiköhän unohdeta kaikenlaiset ikärajoitteet! Niin minä ainakin teen :-)

   Poista
 2. Pilvipouta on nätti, vaati tosin näihin lyhyisiinkin kolme kerrosta, että sai nätin peittävyyden. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin saman, ja erityisesti juuri tämän värin kanssa. Kiva lakkaaatu ja -sävy silti.

   Poista
 3. Lumene on kyllä onnistunut näissä uusissa lakoissaan. Sävyt aivan ihanat. Minulla vaan hassu pakkomielle, kynsilakan täytyy kiiltaa, joten mattahommelit eivät istu meikäläisen pirtaan. Mutta sävy on täydellinen, kuten upeat kyntesikin.

  Aurinkoista maanantaita toivottelee Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Tiia, mukavaa maanantaita myös sinulle! Ymmärrän hyvin mattamietteesi, kiiltävissä lakoissa on oma juttunsa eikä pientä hohdokkuutta voi elämässä olla koskaan liikaa :-)

   Poista
 4. Hyvä idea noi mustat pallurat, voisi jopaonnistua meikäläiseltä :-D
  t. Tiina H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, superhelpot koristelut ja yllättävästi nämä ovat herättäneet positiivista huomiota. Pilkut voi tehdä vaikkapa lyijykynän päällä, mutta koristeluväriksi kannattaa valita hyvin peittävä lakka. Ja eikun kokeilemaan :-)!

   Poista