8. syyskuuta 2014

Gloria Fashion Show 2014

Terveiset Gloria Fashion Showsta. Mielenkiintoisia asuja sekä lavalla että yleisössä - niin paljon herkullista katseltavaa myös yksityiskohdissa kuten hiukset, meikit, kengät ja korut. Upeimpia lookeja lavalla olivat valkoisiin puetut Kalevala Koru / Lapponia - mallit mutta valitettavasti kamerani teki stopin...nyyh ( puhelinkuvilla siis mennään, pahoittelen ).

Kampauksissa muun muassa graafisia viivasuoraan leikattuja taaksepäin kammattuja pitkiä hiuksia, sotkulettejä ja sotkusykeröitä, meikeissä Lumenen viehkon nudea syyslookia räväköin huulipunin tai supertummin silmämeikein.
Asut, mallit, koreografia, musiikki, tarjoilut yms kaikki niin hienosti, mutta voi tilan ahtautta! Ikävä tuli viimevuotista avaraa ja kauniisti somistettua telttaa Kiasman vieressä. Nyt show järjestettiin Alkon entisessä pullovarastossa l. tulevassa Sanoman lehtien toimituksessa Helsingin Ruoholahdessa.Tällaista herkkua oli pakko maistaa. Magnumin jäätelöbaarissa sai valita kuorrutteen ja kolme lisuketta. Valkoiseen suklaaseeen dipatun jäätelön päällä kuivatuttuja mansikoita, pistaasipähkinöitä ja kultahippusia.

ps. Video näytöstunnelmista Glorian sivuilla KLIK  Huomaa näytöksen upea kultasade!

11 kommenttia:

 1. On varmasti ollut mielenkiintoinen show :) Ja tuo jäätelö näyttää kyllä niin herkulta, nams ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno show, mutta tosiaan, näytöstila olisi saanut olla suurempi ja ilmavampi. Ja kädet, nams kyllä.

   Poista
  2. No huhhuh automaattista tekstinsyöttöä - kyseessä siis Jädet, ei kädet :-)

   Poista
 2. Kauniita kuvia ja nuo jäätelöt näyttävät niin hyviltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paremmat kuvatuliaiset olivat aikeena, mutta haaveeksi jäi. Kiva jos tunnelma kuitenkin näistä kännynäpsyistä välittyi.

   Poista
 3. Jäätelöt olivat kyllä supernamia! Näytöskin ihan mielenkiintoinen, vaikkakin koreografiasta tuli mieleen lähinnä zombiet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hyvä vertaus ;-)! Jäätävä ilme ja putkikatse catwalkilla kuulunevat myös asiaan.

   Poista
 4. Varmasti mielenkiintoinen show! Ihnaa, sotkuletit ja -sykeröt, siis ne omatkin tuntikausia vaatineet, pialle menneet ja hätäsykerölle kietaistut suortuvat ovat suoraan muodin huipulta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri noin, muodikkaita ollaan me molemmat :-)

   Poista
 5. Glorian muotinäytös on aina niin ihana! Niin kuin nytkin. Alkuun vierastin vähän Ruoholahtea tapahtumapaikkana, mutta oikeastaan se oli aika kivaa vaihtelua ja ainutkertainen kokemus. Vaikka ahdasta tietysti oli, mutta niin varmaan myös Pariisissa, Milanossa ja Lontoossakin. :)

  Kiinnitin samaan huomiota kuin sinäkin, eli erittäin tyylikkäitä olivat myös katsojat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno show tosiaan ja hyvä huomio sinulta - ahtaus lienee vakiona suuren maailman muotinäytöksissä. Terkkuja!

   Poista