15.9.2014

Rippiristin uusi elämä - messulöytöni Korupaja Helmi

Terveiset tosiaan Habitare-messuilta. Perinteisesti Habitare on ollut huonekaluja ja kodin juttuja, mutta nykyään siellä on paljon muutakin kivaa esimerkiksi Antiikki ja ArtHelsinki -tapahtumat. Lempiosastojani tuon eilen esitellyn Mum'sin lisäksi olivat esimerkiksi Korupaja Helmi Haapavedeltä sekä Rantakoski Designs ( josta lisää myöhemmin).


Korupaja Helmin osasto oli hopean ystävän taivas. Valtaisa määrä hopeisia kierrätyskoruja ja  taidolla & kekseliäisyydellä luotuja vanhasta uutta -koruja. Kuvassa lusikoista tehty upea Sudenkorento.

Riipuksia, sormuksia ja rannekoruja esim. lusikoista. Niin kivoja! Sovittelin sormuksia ja rakastuin rannerenkaaseen, mutta lopulta ostin vain yhden; hopeisen ranneketjun.

Ketjuja, rannerenkaita, riipuksia, sormuksia, korvakoruja - hopean kierrätys on loistoidea.

Aikuinen nainen ihasteli näitä Korupaja Helmin kultaseppä Markku Koskelan lusikoista tekemiä riipuksia.  Huomaa lusikan päälle liitetty risti - näin rakas rippiristisi saa uuden elämän.

Korupaja Helmin sivuille KLIK

8 kommenttia:

 1. Risti on aivan mielettömän hieno, kerrassaan upea. Tulee mieleen sudenkorento.

  Ihanaa päivää. <3

  Tiia

  VastaaPoista
 2. Oi kun kaikkea kaunista ja ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ja minusta mahtava idea myydä käytettyjä koruja tai luoda vanhasta uutta. Asiakkaan rippiristin liittäminen osaksi riipusta, hieno ajatus.

   Poista
 3. Hei pakko kirjoittaa vielä tänne. Tänään kun kirjoittelin omaan blogiini, että seurailen vain Charming Nailsia, no mitä höpöjä. Sinun blogia seurannut oman blogin perustamisesta asti, kun kirjoitit heti kannustavasti blogiini "periksi ei anneta". Hitsin pimpula, kun en miellä sinun blogia pelkäksi kynsiblogiksi vaan hyvinvointi/kauneusblogiksi, joita seuraan useampia. Kynsiblogeja pelkkiä siis vain tuota yhtä eli Charming Nailsia. :)

  Olen seurannut tosiaan tätä blogiasi Bloglovinin kautta, mutta nyt tajusin liittyä lukijaksikin. Silloin kun tilasin bloglovinin kautta, olin vielä hieman kuutamolle tuosta lukijapalkista ja kuinka kivaa on bloggaajalle, että siellä näkyy lukijat.. Eli täällä ollaan virallisena lukiana nro 61. :)

  Aurinkoista iltaa toivottelee Tiia

  VastaaPoista
 4. Onpa kekseliäitä ja kauniita koruja. Loistava asia tämä, että kierrätystä harrastetaan yhä enemmän eikä se enää ole vain "askartelua vessapaperirullista".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Arvaa vain tekikö mieli ostaa koko kasa noita hopeisia ihanuuksia :-)

   Poista