4.1.2019

Magneettiripset - aikuinen nainen testaaPakko myöntää että olen kovin laiska ripsien suhteen. Joo, kynnet aina lakatut ja huulet punatut, muutakin meikkiä tarpeen mukaan – mutta ripset.. Pituudeltaan ok, mutta itsepäisen jäykät ja piikkisuorat. Pidennyksiä en jostain syystä haluaisi ottaa ja ripsipermanentti kestää minulla harmillisen lyhyen aikaa hyvänä.

Magneettiripsien kokeileminen ollut mielessä ja vihdoin sain aikaiseksi kun Tokmannin alelaarista sellaiset bongasin 4e hintaan. Magneettiripsiä on useita erilaisia, näissä magneetit vain ripsien molemmissa päissä. Lopputulos oli ok, mutta ripsien paikalleen saamisessa oli haasteensa – muutamaan kertaan sain värkkäillä ennen kuin olivat paikoillaan. Otin avuksi pinsetit, mutta hih - nehän ovat metallia - joten eivät kyllä toivotusti toimineet magneettien kanssa ;-)

Ideana näissä magneettisissa silmäripsissä tosiaan se, että kerros ripsiväriä omiin ripsiin pysyvyyden takaamiseksi, magneettiripsirivistö ensin omien ripsien yläpuolelle, toinen rivistö omien ripsien alapuolelle ja klik. Omat ripset siis jäävät magneettien väliin. Näyttävät räpsyt ja eyelinerillä sai hieman häivytettyä pikku magneetin näkyvyyttä ripsirajassa.

Juhlissa pysyivät kiitettävästi paikoillaan ja tuntuivat tavallisilta irtoripsiltä. Poistaminen tosin hieman pelottavaa, omat olivat irrota mukana erityisesti ulkonurkista magneettien kohdalta – mutta uskon että kyseessä oli vain harjoituksen puute. Seuraavaksi voisi kokeilla magneettisia ripsitupsuja, sellaisiakin kuulemma on – ja kenties vähän laadukkaampia versioita vaikkapa kolmemagneettisista tavallisista. Pitkät ja harvemmat miellyttävät enemmän kuin tiuhat viuhkamaiset – täytyypä tutkia tarjontaa.

Oletko sinä kokeillut ja olisiko vinkkiä hyvistä?

17 kommenttia:

 1. Mä yritin kans kerran laittaa tällaisia, mutta mun silmät alkoivat vuotaa ihan holtittomasti heti kun lähestyin ripsirivistön kanssa silmää. Ehkä jonkun muun pitäisi laittaa ripset paikalleen, itse en näköjään siihen pysty:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaati kyllä kärsivällisyyttä, mutta lopulta sain ne paikoilleen.

   Poista
 2. Mulla on muutaman varastossa odottamassa sitä päivää, kun on kärsivällisyyttä tarpeeksi tällätä ne silmiinsä.

  Kuvia, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasta jälkikäteen tajusin että olisi pitänyt ottaa kuvia, nyt niitä ei ole. Sorry!

   Poista
 3. Itse ostin Essencen magneettiripset, toimivat ihan ok, mutta olivat tosiaan hieman haastavat saada paikoilleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös kaksi paria niitä. Puoli-sellaisia, joita pitäisi hiukan leikata toisesta päästä, että olisivat luonnollisemman näköiset. Leikkasitko omiasi?

   Poista
  2. Noita minäkin etsiskelin mutta olivat loppu useammasta paikasta. Erityisesti olisivat kiinnostaneet ne pituutta antavat, ei niinkään ne tuuheuttavat.

   Poista
 4. Mä olen miettinyt magneettiripsiä, kun en osaa liimallisia käyttää laisinkaan. On jäänyt, kun on hyvä ripsari löytynyt mutta olishan niitä kiva kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopsaan tulee mieleen että perinteiset liimattavat kenties jopa helpommat laittaa.

   Poista
 5. Saitko ripset ihan helposti asetettua? Mielenkiintoista. Olen nähnyt aika paljon Youtube-videoita, joissa tubettajat yrittävät melkein epätoivoisesti saada aseteltua magneettiripsiä paikoilleen siinä onnistumatta... ripset on milloin mitenkin vinksallaan;) En ole uskaltanut kokeilla, kun en saa millään edes normitekoripsiä paikoilleen;) nimin. toivoton tunari.
  Kivaa loppiaista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain, mutta muutaman yrityksen jälkeen vasta. Tiedä sitten olisivatko sellaiset pinsettien tapaiset asettimet hyvät, täytyy kokeilla joku kerta.

   Poista
 6. Olen ostanut, mutta en vielä kokeillut. Pitänee katsoa YouTubesta muutama opetusvideo. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ko opetusvideoiden katsominen onkin hyvä idea!

   Poista
 7. Ostin kuukausia parit magnettiripset. Yritin ja yritin - ei onnistunut asentaminen. Nyt ne on jo hukassa. Olkoot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, luovutit siis niitten suhteen. Minä ajattelin vielä hieman harjoitella, mutta harvemminhan juhlaräpsyjä kuitenkaan tarvitsee.

   Poista
 8. Onpa jännää, että täällä on monella niin huonoja kokemuksia magneettiripsistä! Kuten juuri tänään kirjoitin oman blogin puolella, mun mielestä nämä on ainakin monin verroin liimattavia helpommat käyttää. Toki voi olla, että merkkien välillä on erojakin.

  VastaaPoista
 9. Tekisi mieli kokeilla johonkin juhliin, vaikka hermo voi mennä. Täytyy hankkia, jos sopivan hintaiset agneettiripset tulevat vastaan.

  VastaaPoista