10.1.2017

Ihastuttava Riikka - aikuinen nainen lukee ja liikuttuu

Riikka Pulkkinen on upea kirjailija. Olen pitänyt kaikista hänen kirjoistaan ja sellainenkin ihme on käynyt muutamaan kertaan, että hänen käyttämänsä kielen kauneus on pakottanut minut pysähtymään kesken lukemisen. Ei voi kuin ihmetellä miten taitavasti hän sanansa asettelee.

Riikan romaani Totta ( 2016 ) on yksi suosikkikirjoistani ja innolla odottelinkin seuraavaa. Ei voi sanoa että tämä 2016 julkaistu Paras mahdollinen maailma -romaani olisi helppo. Rinnakkain ja lomittain kulkevat tarinat vaativat lukijalta tarkkuutta ja myös teatterimaailma-aiheen koin hieman haastavaksi. Vaan sitkeys palkittiin; hieno romaani ja hieno lukukokemus, suosittelen.

Ja mikä olisikaan suloisempaa kuin iso kupillinen hyvää haudutettua teetä ja herkuttelua Riikka Pulkkisen kauniin ja koskettavan tekstin äärellä. Pieniä onnen hetkiä :-)Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä kirjalta.
  Mukavaa tiistaita <3

  VastaaPoista
 2. Itse en ole tainnut lukea yhtään Pulkkisen kirjaa, mutta ymmärrettävää, kun tuo oma lukeminen on nykyään niin rajattua, varsinkin juuri tällaiset limittyvät tarinat on itseni lähes mahdoton lukea, koska en pysty seuraamaan tekstiä ja tipun helposti kärryiltä. :( Pitää olla mahdollisimman yksioikoista. :D Mutta ehkä vielä joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No worries ihana sinä. Ehkä sitten kun aika on...

   Poista
 3. Itsekin tykkään Riikka Pulkkisen kirjoista. Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
 4. Kuinka sattuikaan, varasin juuri tämän uutuuden kirjastosta! Olen lukenut Pulkkisen mm. Iiris Lempivaaran (kevyttä, mutta kielellisesti oivaltavaa...), Vieras ja Totta -kirjat ja kyllä - olen koukuttunut tyyliin! Maltan tuskin päästä lukemaan tätä..; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Toivotaan ettei jono ole kovin pitkä. Ps Suomen kirjastosysteemi - mahtijuttu!

   Poista