5.1.2017

Hengähdystauko kynsille - hoitoa, kosteutta ja happea

Joskus kieltämättä käväisee mielessä että pitäisikö sitä antaa kynsille hengähdystauko kynsilakasta, mutta oioi miten vaikeaa tällaisen lakkafanin on olla ilman. Kokeiltu on, mutta ei vain kykene kun on vuosikaudet aina ollut lakatut kynnet. Kiva olikin löytää kynsilakka joka päästää läpi sekä hapen että kosteuden: Orly Breathable Treatment & Color.

Tämä all-in-one lakka sisältää myös alus- ja päällyslakan sekä hoitavia ainesosia kuten arganöljyä, C- ja B-vitamiineja. Myös lakkausaika nopeutuu olennaisesti kun ei tarvita niin monia kerroksia. Kieltämättä tuntui aika hurjalta lakata punaisella suoraan puhtaille kynsille kun on rutinoitunut muistamaan aluslakan tärkeyden. Hui kauhistus ja eikun kokeilemaan!

Tässä puhtaille kynsille suoraan lakattuna kaksi kerrosta Orlyn sävyä 20905 LOVE MY NAILS. Yllättävän hyvä lopputulos vain kahdella kerroksella. Kestävyyskin kohtuullinen, mutta se mitä jäin kaipaamaan oli usemman kerroksen tuoma tietynlainen jämäkkyyden tuntu kynsillä. Esitteen alakulmasta huomasin että saatavana on myös Treatment + Shine väritön lakka jota voi käyttää Breathable alus- tai päällyslakkana - voisi auttaa probleemissani.

Korkin silikoninen pinta antaa hyvän otteen ja täytyy sanoa että Orlyn pullon erinomaisella siveltimellä on ilo lakata.19 värisävyä, 19,80e / 18ml

Seuraa minua: Bloglovin' Pinterest Instagram

*lakka saatu lehdistönäytteenä maahantuojalta

8 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisen kuuloinen lakka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakan hengittävyys ja kosteudenläpäisevyys varmasti hyvä ajatus. Terkkuja!

   Poista
 2. Värisävy on kyllä ihan vavavoom:)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Klassinen punainen, raikas ja aina kiva. Hyvää loppiaista!

   Poista
 4. Onpas kivan kuuloinen uutuus ja tosi kaunis sävy :) Luinko oikein, että tämä olisi vegaani?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkistin ja kyllä, esitteessä lukee: Ei sisällä animal derived ingredients ( vegan ). Terkkuja!

   Poista