25.1.2017

Harakan ex tempore -kynsilakkahömppäilyt ja ihana Alessandro

Aurinko pilkistää, jippii! Kevättä jo mielessä ja heleämmät kynsilakkasävyt myös. Arkistoistani ongin tällaiset lakkakaunokaiset: Rimmel Aqua Cool nro 420, nimetön hopeaglitter ja ikisuosikkini Kone Helsinki Holographic -lakka nro 808.

Tuo hopealle vihvahtava ja auringonpaisteessa erityisen soma harmaa Holographic-lakka on niin mieleinen, että minulla käytössä jo toinen pullo. Aika harvinaista kun kynsilakoista puhutaan! Suosikkeihini lukeutuu myös hyväntuoksuinen Alessandro International Mango Nail Serum. Talviaikaan, kun kuiva huoneilma ja ajoittaiset pakkas-säät kovistelevat myös kynsiä, tämä öljymäinen seerumi on yksi luottotuotteistani.

Kenties on liioittelua sipaista Holographic-lakan päälle vielä glitteriä, mutta mikäs sitä kimaltavasta tykkäävä harakka luonteelleen mahtaa ;-)

Minkälaisia kynsilakkasävyhimotuksia sinulla ollut viime aikoina?

Alessandro International -tuotteita myy esim. Sokos KLIK ja Spashop.fi  KLIK

* kynsiseerumi on lehdistönäyte

8 kommenttia:

 1. Upeasti kimmeltää ja sinisen sävy on todella nappiin:)
  Olen itse monen vuoden tauon jälkeen innostunut ranskalaisesta lakkauksesta, mutta hieman erilaisella twistillä. Lisukkeeksi vähän bling blingiä hileen ja timanttikoristelun muodossa ja avot tämäkin harakka hykertelee;) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kuulla että sielläkin vähän harakan vikaa ;-). Täytyykin käydä kurkkimassa olisiko kuvia kynsistäsi.

   Poista
 2. Ihanan hempeät kynnet <3
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ja samoin sinulle! Tällainen pehmeä Baby blue on hyvä harjoitteluväri minulle, joka yleensä hieman vieroksun sinisiä lakkoja.

   Poista
 3. Talvista ja kaunista! :)

  Kysymyskseesi vastaten mun lakkamieltymykset ovat viimeaikoina olleet punaiseen päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen on varma valinta aina, klassikko. Viime kuukausina minulla usein burgundya tai kirkasta punaista, nyt teki mieli vaihtelua ja päätin kokeilla sinistä pitkästä aikaa.

   Poista