29.1.2017

Hieno hyväntekeväisyystempaus: Hiuksilla hyvää



Niin erinomainen idea ja tempaus, että haluan jakaa tämän saamani lehdistötiedotteen:

"Perjantaina 10. helmikuuta järjestetään Helsingin keskustassa kauneus- ja hyvinvointituotteisiin keskittyvän IdHair Finland Oy:n tiloissa hyväntekeväisyystempaus, jossa 10 parturi-kampaajaa leikkaa hiuksia veloituksetta ympäri vuorokauden. Asiakkaat toimivat lahjoittajina osoittamalla hiustenleikkaukseen varatun summan hyväntekeväisyyteen. Lahjoitusten kohteeksi on valittu Ensi- ja turvakotien liitto, joka kohdistaa varat naisten ja lasten turvakodeille.

”Kampanjan alkuperäisillä ideoijilla ja siihen osallistuvilla tahoilla oli jokaisella pyyteetön halu auttaa muita, ja antaa edes vähän jollekin tarvitsevalle. Aloimme pohtia, mitä voisimme tehdä hyvien asioiden edistämiseksi – ja keksimme käyttää kukin omia vahvuuksiamme ja ammattitaitoamme. Tarkoituksena on osoittaa, että yksittäisillä teoilla voi olla suuri ja merkittävä vaikutus,” sanoo parturi-kampaaja Erika Wasenius.

Kampanjan alulle panijana ja idean isänä toimii nokialainen yrittäjä ja parturi-kampaaja Late Zlatan, jolle myönnettiin vuosi sitten tehdystä tempauksestaan Kauneustoimittajien yhdistyksen Kaunis Teko -tunnustus.

”Tein viime vuonna omassa liikkeessäni yksin vastaavan tempauksen, jossa leikkasin vuorokauden ajan hiuksia vastineeksi lahjoituksesta lastensairaalaan. Potti oli hyvä ja vastaanotto oli upea, joten tänä vuonna halusin enemmän. Sain houkuteltua mukaan kymmenen kampaajaa, jotka tulevat mukaan tekemään leikkauksia Helsinkiin,” kertoo Late Hervannan Parturi-kampaamosta.

Helsingin tilaisuuden lisäksi useampi suomalainen kampaamo ottaa tahollaan osaa tempaukseen lahjoittamalla haluamansa osan päivän tuotosta kokonaispottiin. Kampanjaan on saatu mukaan myös eri alojen ammattilaisia vastaamaan omalta osaltaan tapahtuman toteutumisesta.

Mira Luoti on kampanjan suojelija

Laulaja Mira Luoti toimii Hiuksilla hyvää -kampanjan suojelijana. ”Mielestäni on tärkeää, että on olemassa ensi- ja turvakotien kaltaisia, matalan kynnyksen paikkoja, joissa vaikeissa ja turvattomissa oloissa elävät lapset ja perheet voivat saada helposti apua. Ensi- ja turvakotien kodinomaisuus ja sydämelliset ihmiset luovat turvalliset puitteet, joiden uskon auttavan hädässä olevia ihmisiä arkielämässä selviytymisessä”, kertoo Mira Luoti."


Ajanvaraukset hiustenleikkaukseen sekä kampanjassa mukana olevat kampaamot: http://www.hiuksillahyvaa.fi/

3 kommenttia:

  1. Toivottavasti tulee paljon osallistujia tempaukseen!

    VastaaPoista
  2. Samaa toivon minä, tosi hyvä idea tässä. Iloista päivää sinulle Outi!

    VastaaPoista
  3. Onpas todella hieno idea ja hyvä, että tuollaiselle tempaukselle ollaan saatu noin paljon näkyvyyttä. Itsekin osallistuisin ehdottomasti tuollaiseen hyväntekeväisyyteen, mutta itse en valitettavasti asu Helsingissä. Varmasti vaikka parturit ilmaiseksi leikkaavat on PR, mitä he siitä saavat todella suurta ja auttaa siten tulevaisuudessa myös.

    VastaaPoista